Ανεξέλεγκτη βία στο Δουβλίνο

ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2023 9:00

ΔΟΥΒΛΙΝΟ

Έντονες διαδηλώσεις ξέσπασαν, καθώς συγκρούσεις με την αστυνομία αναφέρθηκαν στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο, μετά την επίθεση με μαχαίρι κατά 5 ανθρώπων.

Διαδηλωτές εκτόξευσαν φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα κατά της αστυνομίας μετά τον τραυματισμό τριών μικρών παιδιών σε μαχαιρώματα έξω από δημοτικό σχολείο στο Δουβλίνο. Σε βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα, φαίνονται συγκρούσεις διαδηλωτών με άνδρες της αστυνομίας. Ένα από τα παιδιά που τραυματίστηκαν στην επίθεση, ένα πεντάχρονο κορίτσι, και μια γυναίκα γύρω στα 30 νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα. Ένα πεντάχρονο αγόρι, ένα εξάχρονο κορίτσι και ένας άνδρας περίπου 50 ετών νοσηλεύονται για λιγότερο σοβαρά τραύματα. Η αστυνομία δήλωσε ότι πίσω από τις βίαιες διαμαρτυρίες στο Δουβλίνο βρίσκονται ακροδεξιοί χούλιγκαν, σύμφωνα με το Sky News. Αστυνομικοί με ασπίδες συγκρατούσαν χθες βράδυ το πλήθος στο κέντρο της πόλης και ένα αυτοκίνητο φέρονταν να έχει πάρει φωτιά, εν μέσω οργής μετά την «αποτρόπαια επίθεση». Οι βίαιοι διαδηλωτές προσπαθούσαν να κλωτσήσουν και να γρονθοκοπήσουν αστυνομικούς και υπάρχουν συνεχείς συμπλοκές, με ρίψη μπουκαλιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass