ΗΠΑ

Εστελνε γυμνές φωτογραφίες σε μαθητή της για να κάνουν σεξ

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2023 8:21

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να της επιβληθεί ποινή κάθειρξης 20 ετών βρίσκεται μια καθηγήτρια στο Μιζούρι των ΗΠΑ, η οποία φέρεται να έστειλε γυμνές φωτογραφίες της σε έναν 16χρονο μαθητή και τον προσκάλεσε στη συνέχεια να κάνουν σεξ, ενώ ο άνδρας της απουσίαζε.
Παντρεμένη εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και μητέρα ενός κοριτσιού, ηλικίας ενός έτους, η 24χρονη Ρίκι Λιν Λάφλιν έστειλε τις επίμαχες φωτογραφίες στον μαθητή του λυκείου Σεν Τζέιμς του Μιζούρι, όπου εργαζόταν ως καθηγήτρια, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Maries.
Τώρα η καθηγήτρια αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες επειδή κυνηγούσε τον 16χρονο στέλνοντάς του άσεμνες φωτογραφίες της μέσω Snapchat και βίντεο όπου φαίνεται να χρησιμοποιεί δονητή, ενώ του ζήτησε να της στείλει και εκείνος φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων.
Η καθηγήτρια αναρτά συχνά φωτογραφίες της στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ποζάροντας με το μωρό και τον σύζυγό της, με όπλα, ανεμίζοντας σημαίες της προεκλογικής καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ και έφιππη.
Ο μαθητής υποστήριξε ότι αντάλλαξε φιλιά με την καθηγήτρια και τα «πράγματα προχώρησαν γρήγορα», όταν τον προσέγγισε μέσω του Snapchat. Η Λάφλιν τον προσκάλεσε στο σπίτι της, ενώ ο άνδρας της απουσίαζε εκτός πόλης, για να κάνουν σεξ.
Ο 16χρονος είπε στην αστυνομία ότι αναζητούσε προφάσεις να μη συναντηθεί με την καθηγήτριά του στο σπίτι της για να κάνουν σεξ, γιατί δεν ένιωθε άνετα.
Όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες στο λύκειο για την ανάρμοστη σχέση τους, η καθηγήτρια ανησύχησε και ζήτησε από τον μαθητή να σβήσει όλες τις φωτογραφίες που είχαν ανταλλάξει, γιατί μπορεί να κατέληγε στη φυλακή αν κάποιος τις ανακάλυπτε. Αλλά η διεύθυνση του λυκείου ενημέρωσε την αστυνομία κι ένας επιθεωρητής της επισκέφθηκε τον μαθητή στο σπίτι του, όπου βρήκε ορισμένες από τις γυμνές φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε ανταλλάξει με τη Λάφλιν.
Η ίδια έδωσε άδεια στους αστυνομικούς να ελέξγουν το κινητό της και βρήκαν ένα βίντεο, όπως εκείνο που είχε περιγράψει ο 16χρονος. Η καθηγήτρια υποστήριξε ότι εκείνος ήταν που ξεκίνησε την «ανάρμοστη σχέση» τους και ότι δεν ήξερε πως ήταν ανήλικος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass