ΑΥΣΤΡΙΑ

Ρινόκερος σκότωσε 33χρονη σε ζωολογικό κήπο

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2023 7:00

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Τραγικό θάνατο βρήκε μια εργαζόμενη το πρωί στο ζωολογικό κήπο του Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας από την επίθεση ρινόκερου, ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά και τον συνάδελφο σύζυγό της, όταν προσπάθησε απεγνωσμένα να σώσει τη γυναίκα του.

Η  άτυχη 33χρονη πιστεύεται ότι προσπαθούσε την ώρα εκείνη να ρίξει εντομοαπωθητικό όταν δέχτηκε την επίθεση του βάρους 1.3 τόνων ρινόκερου στον ζωολογικό κήπο Χέλμπρουν.
Ο ίδιος ρινόκερος επιτέθηκε και στον 34χρονο σύζυγο της εργαζόμενης και συνάδελφό της, όταν προσπάθησε να τον τρομάξει για να απομακρυνθεί. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο, αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει, σύμφωνα με αυστριακά ΜΜΕ. Ο ζωολογικός κήπος ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστός χθες Τρίτη. Η επίθεση σημειώθηκε το πρωί, κατά το τάισμα των ζώων και την επάλειψή τους με εντομοαπωθητικά.  Ο ζωολογικός κήπος του Σάλτσουμπουργκ, που βρίσκεται στους κήπους των ανακτόρων Χέλμπρουν, φιλοξενεί 1.500 ζώα και τον επισκέπτονται πάνω από 400.000 άτομα ετησίως.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass