ΗΠΑ:

Δύο νεκροί από μαζικά πυρά σε εκδήλωση

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2023 9:35

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Η αστυνομία της Βαλτιμόρης επιβεβαίωσε χθες πως δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε «επεισόδιο μαζικών πυρών», που σημειώθηκε στη διάρκεια της νύκτας σε συγκρότημα κατοικιών της πόλης, ενώ τρεις άλλοι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.


Η αστυνομία της αμερικανικής πόλης ανακοίνωσε πως 30 άνθρωποι τραυματίσθηκαν κατά το επεισόδιο αυτό, που σημειώθηκε στο συγκρότημα 800 της Λεωφόρου Γκρέτνα στη Βαλτιμόρη.
Μια 18χρονη βρέθηκε νεκρή επιτόπου και ένας 20χρονος διαπιστώθηκε πως είναι νεκρός μετά τη διακομιδή του σε τοπικό νοσοκομείο, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Άλλοι τρεις άνθρωποι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη διακομιδή εννέα τραυματιών σε τοπικά νοσοκομεία. Άλλα 20 τραυματίες έφθασαν στα νοσοκομεία με δικά τους μέσα, πρόσθεσε η αστυνομία. Νωρίτερα, το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox 45 News είχε κάνει λόγο για πολλούς νεκρούς και τραυματίες, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο αριθμό. Εκατοντάδες άνθρωποι — σύμφωνα με μαρτυρίες– είχαν συγκεντρωθεί στη νότια Βαλτιμόρη, κοντά στη συνοικία Μπρούκλιν Χομς, όπου διεξαγόταν μια εκδήλωση με την ονομασία «Brooklyn Day».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass