ΗΠΑ

Μαζικές απολύσεις στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2023 9:10

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
CNN, Vox Media, Washington Post… ο φετινός χειμώνας σημαδεύτηκε από μια νέα σειρά απολύσεων στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μια τάση που συνεχίζεται λόγω του κακού οικονομικού κλίματος.

«Ανήκω στην ομάδα των απολυμένων από το @NBCInvestigates (…) Θα μου λείψει, αλλά είμαι ευγνώμων για τον καιρό που πέρασα εκεί». Όπως η Έμιλι Σίγκελ, που δεν θέλησε να δώσει άλλες λεπτομέρειες μετά την ανάρτηση αυτού του tweet, πολλοί δημοσιογράφοι της συντακτικής ομάδας του NBC, του MSNBC ή και του CNN έχουν ανακοινώσει τις απολύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Δεκέμβριο. Εργαζόμενοι στην εταιρεία Vox Media -στην οποία ανήκουν οι ιστότοποι Vox, The verge, SBNAtion και από το 2019 το γνωστό New York Magazine- έλαβαν το ίδιο μέιλ από τον επικεφαλής τους, τον Τζιμ Μπάνκοφ, στο οποίο τους ανακοινωνόταν «η δύσκολη απόφαση να μειωθεί κατά περίπου 7% το προσωπικό σε όλα τα τμήματα», περιλαμβανομένης της σύνταξης, «εξαιτίας του δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass