ΡΩΣΙΑ

Κι άλλος Ρώσος βουλευτής σκοτώθηκε μυστηριωδώς

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2022 8:06

ΜΟΣΧΑ
Αλλος ένας Ρώσος εκατομμυριούχος και βουλευτής, επικριτής του πολέμου στην Ουκρανία, βρέθηκε νεκρός. Ο «υψηλότερα αμειβόμενος εκλεγμένος πολιτικός της Ρωσίας», ο οποίος είχε επικρίνει τον πόλεμο του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία, βρέθηκε νεκρός έπειτα από μυστηριώδη πτώση από παράθυρο πολυτελούς ξενοδοχείου στην Ινδία. Ο πολυεκατομμυριούχος Πάβελ Αντόφ, από το βασικό φιλοπουτινικό κόμμα «Ενωμένη Ρωσία», βρισκόταν σε ταξίδι για να γιορτάσει τα επερχόμενα 66α γενέθλιά του, αναφέρει το ρεπορτάζ της «Daily Mail».
Ένας φίλος του στο κόμμα του είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, την περασμένη Πέμπτη, και ο πλούσιος βουλευτής ακολούθησε τη μοίρα του συντρόφου του μόλις δύο ημέρες αργότερα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ινδικών μέσων ενημέρωσης, ο Ρώσος μεγιστάνας «πήδηξε» από την οροφή του ξενοδοχείου και βρέθηκε στη συνέχεια μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς η πτώση τού στοίχισε τη ζωή.
Ο φίλος του βουλευτή που έχασε τη ζωή του λίγες μέρες νωρίτερα κατονομάστηκε ως Βλαντίμιρ Μπουντάνοφ, 61 ετών, επίσης Ρώσος, ενώ στην ομάδα υπήρχαν άλλοι δύο άνδρες, αγνώστων στοιχείων. Το ρωσικό μέσο ενημέρωσης SHOT δήλωσε ότι η ινδική αστυνομία «δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Αντόφ να έπαθε κατάθλιψη για το θάνατο του φίλου του και, μη μπορώντας να διαχειριστεί τον χαμό του, αυτοκτόνησε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass