ΙΤΑΛΙΑ

Σερβιτόρα η καλόγρια – νικήτρια του ιταλικού The Voice

Δημοσίευση: 28 Νοε 2022 10:00 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Νοε 2022 12:03

ΡΩΜΗ
Μια καλόγρια που προκάλεσε αίσθηση με το ταλέντο της στο τραγούδι και κέρδισε την ιταλική εκδοχή του The Voice, εξέπληξε ξανά το κοινό, αφού ανακοίνωσε ότι πλέον είναι σερβιτόρα στην Ισπανία.

Η αδελφή Cristina Scuccia από τη Σικελία, σόκαρε τους κριτές, συμπεριλαμβανομένης της αείμνηστης Raffaella Carrà, κατά τη διάρκεια της τυφλής οντισιόν για το σόου το 2014, ερμηνεύοντας με ενθουσιασμό το τραγούδι No One της Alicia Keys. Αφού συνειδητοποίησε ότι η απίστευτη φωνή ανήκε σε μια καλόγρια, η Carrà, η οποία πέθανε πέρυσι, δήλωσε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω για αρκετά λεπτά». Η Scuccia, η οποία εκείνη την εποχή ήταν μεταξύ των μοναχών στο μοναστήρι Ursuline Sisters of the Holy Family στο Μιλάνο, κέρδισε το σόου εκείνο το καλοκαίρι με την ερμηνεία της στο What a Feeling, το τραγούδι-θέμα της ταινίας Flashdance. Αργότερα δημιούργησε ένα άλμπουμ, το οποίο χάρισε στον Πάπα Φραγκίσκο, που περιλάμβανε μια διασκευή του Like a Virgin της Madonna.
Ντυμένη με ψηλοτάκουνα και κόκκινο παντελόνι, με τρυπημένη μύτη και μακριά σκούρα μαλλιά, δήλωσε στην εκπομπή Verissimo: «Πιστεύω ότι πρέπει να ακούτε την καρδιά σας με θάρρος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass