ΚΑΤΑΡ

Συνάντηση Ερντογάν-Σίσι με μεσολαβητή τον Εμίρη

Δημοσίευση: 21 Νοε 2022 12:20

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και ο Αιγύπτιος ομόλογός του, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Ντόχα του Κατάρ.

Οι δύο ηγέτες βρίσκονται στο εμιράτο της Μέσης Ανατολής, στο πλαίσιο της έναρξης του Μουντιάλ 2022. Είχαν μία ζεστή χειραψία -όπως φαίνεται και στη φωτογραφία- και χαμογελούν σαν να μην έχει προηγηθεί κάτι στις μεταξύ τους σχέσεις. Δίπλα τους βρίσκεται και ο διαμεσολαβητής της εν λόγω συνάντησης, ο εμίρης του Κατάρ. Φαίνεται πως ο Ερντογάν χρησιμοποιεί το Κατάρ και το Παγκόσμιο Κύπελλο για να προσεγγίσει τις χώρες με τις οποίες έχει διπλωματικό πρόβλημα. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και στις Αρχές του 2022, όταν είχε χρησιμοποιήσει ξανά τον εμίρη σαν μεσολαβητή για να συναντήσει τότε τον πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Τούρκος πρόεδρος είχε κάνει τότε το σήμα των Μουσουλμάνων Αδελφών και είχε φύγει από το επίσημο τραπέζι στην Αμερική για να μην κάτσει με τον «πραξικοπηματία - δολοφόνο» Σίσι όπως τον αποκαλούσε. Τόνιζε ότι δεν θα τον συναντούσε ποτέ, ούτε θα του δώσει το χέρι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass