ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ενας νεκρός από επίθεση πυραύλων

Δημοσίευση: 16 Νοε 2022 8:40 | Τελευταία ενημέρωση: 16 Νοε 2022 9:24

ΚΙΕΒΟ
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από ρωσική πυραυλική επίθεση σε δύο κτίρια κατοικιών στο Κίεβο, λίγες μόλις ημέρες μετά την υποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από τη Χερσώνα. Την ίδια στιγμή, η μισή πρωτεύουσα δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα.

Η ενεργειακή κατάσταση στην Ουκρανία είναι «κρίσιμη» μετά το κύμα πυραυλικών επιθέσεων, που προκάλεσε ζημιές σε ενεργειακές υποδομές, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου του προέδρου. Ο εθνικός φορέας εκμετάλλευσης δικτύου, Ukrenergo, γνωστοποίησε ότι οι μεγαλύτερες ζημιές σημειώθηκαν στα βόρεια και κεντρικά τμήματα και ότι είχαν αρχίσει έκτακτες διακοπές ρεύματος για «όλες τις κατηγορίες καταναλωτών». Ανακοίνωσε, επίσης, ειδικές διακοπές έκτακτης ανάγκης στο Κίεβο. Αυτό κρίνεται απαραίτητο για την εξισορρόπηση του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας και την αποφυγή ατυχημάτων. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην ουκρανική πρωτεύουσα από το πρωί της Τρίτης 15 Νοεμβρίου, μίλησε στο CNN μέσα από καταφύγιο για τις πυραυλικές επιθέσεις στο Κίεβο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass