ΜΕΛΟΝΙ

Eλπίζουμε η Ευρώπη να δείξει αλληλεγγύη

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2022 15:10

Η νικήτρια των ιταλικών γενικών εκλογών, Τζόρτζια Μελόνι, παρενέβη μέσω τηλεδιάσκεψης σε συγκέντρωση του ισπανικού εθνικιστικού κόμματος Vox. «Η Ευρώπη πρέπει να δείξει περισσότερο θάρρος στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων και περισσότερη ταπεινότητα σε ό,τι αφορά τα προβλήματα των διαφόρων περιοχών της, για την επίλυση των οποίων είναι αποτελεσματικότερες οι εθνικές πολιτικές», τόνισε η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας.

Παράλληλα, επανέλαβε την πλήρη στήριξή της στην Ουκρανία, ενώ επανερχόμενη στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα συμπλήρωσε: «Ελπίζουμε η Ευρώπη να δείξει την αλληλεγγύη που αναμένουμε». Σε σχέση με την ενεργειακή κρίση, η Ιταλίδα πολιτικός υπογράμμισε ότι «η κρίση αυτή έχει ως συνέπεια την αποστολή, στις ιταλικές οικογένειες και στις επιχειρήσεις, αστρονομικών λογαριασμών, κάτι το οποίο πρέπει να λάβει άμεσα τέλος». Αναφερόμενη, τέλος, στην εκλογική της νίκη στην Ιταλία, η Τζόρτζια Μελόνι υπογράμμισε:... Ελπίζω ότι και στην Ισπανία, όπως στην Ιταλία και στην Ευρώπη, η πλειοψηφία των πολιτών να μας ζητήσει να αναλάβουμε την ευθύνη να κυβερνήσουμε: δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, αλλά με πιστούς συμμάχους, ενωμένοι ενάντια στην αριστερά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass