ΚΟΥΛΕΜΠΑ:

Στείλτε μας όπλα, αλλιώς θα έχουμε κι άλλες τραγωδίες

Δημοσίευση: 08 Απρ 2022 16:15

ΚΙΕΒΟ
Περισσότερα όπλα θα λάβει από τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ η Ουκρανία, όπως είπε ο Ντμίτρο Κουλέμπα, ωστόσο «συνεχίζονται οι συνομιλίες για να καθοριστεί πότε θα συμβεί αυτό».


«Ή μας βοηθάτε τώρα -και μιλάω για ημέρες, όχι για εβδομάδες- ή η βοήθειά σας θα έρθει πολύ αργά και πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν», είπε ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ. Ο Κουλέμπα ανέφερε πως «σύμφωνα με όσα μου είπαν, θα χρειαστεί χρόνος για να παρασχεθούν τα όπλα που απαιτεί η Ουκρανία», ωστόσο «δεν έχουμε χρόνο». Επιπλέον, κατηγόρησε τους συμμάχους ότι «ενεργούν μόνο αφού συμβούν τραγωδίες, όπως η Μπούκσα». Ακόμη, χαρακτήρισε τις υπάρχουσες κυρώσεις «ανεπαρκείς» και στάθηκε στις επανειλημμένες εκκλήσεις για απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου που υποστηρίζουν τη ρωσική «πολεμική μηχανή». Ο Κουλέμπα σημείωσε ακόμα ότι Ουκρανία και Ρωσία πρέπει να συνεχίσουν να μιλάνε για να δουν πώς θα τελειώσει αυτός ο πόλεμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass