ΗΠΑ

44χρονος έμεινε 20 χρόνια φυλακή για φόνο που διέπραξε δίδυμος αδελφός του!

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2022 12:15

Είκοσι ολόκληρα χρόνια πέρασε στη φυλακή ένας 44χρονος στις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα έγκλημα που είχε διαπράξει ο δίδυμος αδελφός του.


Ο Κέβιν Ντούγκαρ αφέθηκε την περασμένη εβδομάδα ελεύθερος, αφού ο αδελφός του Καρλ Σμιθ ομολόγησε σε επιστολή του τον φόνο που είχε κάνει το 2003 στο Σικάγο.
Ο Καρλ, που άλλαξε το επώνυμό του υιοθετώντας εκείνο της μητέρας του, μίλησε στο γράμμα που έστειλε στον αδελφό του το 2013 για τη νύχτα που πυροβόλησε και σκότωσε τον Άντγουαν Κάρτερ και τραυμάτισε την Ρόνι Μπόλντεν. Ανέφερε ότι ξαναβρήκε την πίστη του και δεν μπορούσε να ζήσει με τις τύψεις της άδικης καταδίκης του Κέβιν. Το μοιραίο βράδυ ο Καρλ έφυγε με έναν φίλο του από ένα πάρτι για να πάει να αγοράσει χασίς. Στον δρόμο συνάντησε τους δύο νεαρούς που ήταν μέλη αντίπαλης συμμορίας και άνοιξε πυρ εναντίον τους. Στη συνέχεια αγόρασε αλκοόλ, άλλαξε ρούχα και αργότερα διασκέδασε με τον δίδυμο αδελφό του. Όταν η αστυνομία ανέκρινε τον αδελφό του, ο Καρλ δεν μίλησε επειδή πίστευε ότι δεν επρόκειτο να συλλάβουν τον Κέβιν. Αλλά δεν είπε λέξη ακόμη κι όταν εκείνος καταδικάστηκε το 2005 σε κάθειρξη 54 ετών. Ο Καρλ εκτίει ποινή κάθειρξης 99 ετών για τη συμμετοχή του το 2008 σε μια διάρρηξη, κατά την οποία ένα εξάχρονο παιδί πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Οι δίδυμοι αδελφοί εξέτιαν τις ποινές τους σε χωριστές φυλακές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass