Του κόσμου τα παράξενα

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2021 13:00

Σχολείο για Αγιους Βασίληδες

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι κι οι Άγιοι Βασίληδες προχωρούν σε ...εργασία εξ αποστάσεως. Άλλοι θα δουλέψουν από το σπίτι τους – στον Βόρειο Πόλο- κι άλλοι από το...γραφείο τους. Έτσι, όπως και πέρυσι, συστήνεται η διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει στα παιδιά να επικοινωνήσουν με τον Άγιο των Χριστουγέννων.


Μετά λοιπόν την περσινή εορταστική περίοδο, με όλους τους περιορισμούς της πανδημίας, φέτος οι Άγιοι Βασίληδες έλαβαν περισσότερη εκπαίδευση, ενώ μεγάλωσαν και οι ανάγκες για... περισσότερο προσωπικό.
Μαζεμένοι στο «Υπουργείο της Διασκέδασης», στο Λονδίνο, οι εκπαιδευόμενοι Άγιοι Βασίληδες προετοιμάζονται για τις δημόσιες εμφανίσεις τους, προτού επιστρέψουν στη ζεστασιά του καναπέ τους, στον Βόρειο Πόλο. Φυσικά, στα πλαίσια της εκπαίδευσής τους, μαθαίνουν και πώς να μιλούν σωστά στις βιντεοκλήσεις, για να μην τρομάζουν τα παιδιάκια.
Ειδικό μάθημα γίνεται και για το σωστό γέλιο τους (Χο, χο, χο). Σκοπός για φέτος είναι, να δουλέψουν, κρατώντας τόσο τα παιδιά και τους γονείς, όσο και τους εαυτούς τους, ασφαλείς.

Για εμβόλιο με ... ψεύτικο χέρι σιλικόνης

Αίσθηση προκαλεί στην Ιταλία η είδηση ότι 50χρονος άνδρας στην πόλη Μπιέλα της βόρειας Ιταλίας πήγε να κάνει το εμβόλιο κατά του νέου κορονοϊού έχοντας φορέσει... ψεύτικο χέρι σιλικόνης.
Είχε κολλήσει το ψεύτικο αντιβράχιο στο ώμο κι έκρυβε το πραγματικό του χέρι πίσω από την πλάτη. Όμως η νοσοκόμα που ετοιμαζόταν να κάνει την ένεση κατάλαβε ότι επρόκειτο για άκρο σιλικόνης από το χρώμα και αγγίζοντάς το.
Στόχος του πενηντάχρονου ήταν να εξασφαλίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να λάβει το σκεύασμα κατά της COVID-19. Προσπάθησε να πείσει μάλιστα την νοσηλεύτρια να κάνει «τα στραβά μάτια».
«Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας Πεδεμόντιο, στην οποία υπάγεται διοικητικά η Μπιέλα. Ο πενηντάρης θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της ιταλικής δικαιοσύνης.

 

Λατρεία που οδήγησε σε... καισαρική τομή!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα λατρεύτηκε ως Θεός και αυτό είναι γνωστό, καθώς στο όνομα του υπάρχει ακόμη και μία άτυπη θρησκεία, που ακολουθούν οι πιστοί του.
Όμως αυτή, του Βάλτερ Ροτούντο, πρέπει να είναι μοναδική!
Ο 39χρονος Αργεντινός, λάτρης του «Ντιεγκίτο», έφθασε στο σημείο να προγραμματίσει με την σύζυγο του, Βικτώρια, την γέννηση του γιου τους, για την 25η Νοεμβρίου 2021, δηλαδή την ημέρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του Μαραντόνα. Και πράγματι, ο μικρός Ντιέγκο Αρμάντο στις 25 Νοεμβρίου με καισαρική τομή, προκειμένου να μην χαθεί η γενέθλιος ημέρα! Ωστόσο, το πάθος της οικογένειας Ροτούντο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή, δεν τελειώνει εδώ.
Πριν από δέκα χρόνια, η Βικτώρια έφερε στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια, τα οποία ονομάσθηκαν... Μάρα και Ντόνα! Ο Βάλτερ έστειλε μία φωτογραφία τους στον Μαραντόνα, εξηγώντας του ότι οι μικρές πήραν αυτά τα ονόματα ως φόρος τιμής σ΄ εκείνον. Ο διάσημος Αργεντινός, απάντησε στο ζεύγος Ροτούντο, στέλνοντας μία δική του φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά στα χέρια του την φωτογραφία των μικρών διδύμων. Μία φωτογραφία, που ο Βάλτερ έκανε τατουάζ στην πλάτη του!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass