Τα παράξενα του κόσμου

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2021 12:50

Επιασε ψάρι με ανθρώπινα δόντια

Η θάλασσα είναι γεμάτη μυστήρια και παράξενα όντα που συχνά σοκάρουν με τη συμπεριφορά τους ή την εμφάνισή τους. Μία τέτoια περίπτωση είναι και ένα ψάρι που έπιασαν στις ΗΠΑ και έχει ανθρώπινα δόντια.


Μια φωτογραφία του ψαριού ανέβηκε στο Facebook από την προβλήτα της Jennette, έναν προορισμό για ψαράδες στο Nag’s Head της Βόρειας Καρολίνας. Έχει καταχωρηθεί ως ψάρι με κεφάλι προβάτου, το οποίο έχει αρκετές σειρές γομφίων για τη συντριβή του θηράματος.
Το ψάρι φαίνεται να έχει πάρει το όνομά του λόγω του στόματός του που μοιάζει με στόμα προβάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ψάρι έπιασε ο Νέιθαν Μάρτιν, ένας από τους θαμώνες της προβλήτας.
Ο κ. Μάρτιν είπε ότι ήλπιζε ότι είχε πιάσει ένα τέτοιο ψάρι όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα «στόμα γεμάτο δόντια», δηλώνοντας ότι έχει και καλή γεύση.

 

Λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο... κατσίκες
Οι αρχές στη Χαβάη σχεδίασαν μια ειδική λαχειοφόρο αγορά για να διανείμουν κάποια ασυνήθιστα έπαθλα - περίπου 700 κατσίκες που ζουν σε εθνικό πάρκο. Η πολιτειακή Αρχή Γης και Φυσικών Πόρων της Χαβάης ανακοίνωσε ότι οι κατσίκες συγκεντρώθηκαν από το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Pu’uhonua o Honaunau, στο οποίο θεωρούνται είδη εισβολείς.
Όποιος θα κέρδιζε θα έπρεπε να πάρει τουλάχιστον 20 κατσίκες και όχι περισσότερες από 50. Επιπλέον για τη μεταφορά των ζώων θα έπρεπε να υπάρχει τρέιλερ μεταφοράς αλόγων μήκους 4,87 μέτρων ή αντίστοιχο μέσο, ώστε να μην διαφύγουν οι κατσίκες. Το πάρκο, στη δυτική ακτή της Χαβάης, έχει πολιτιστική και ιστορική σημασία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, στο παρελθόν αποτέλεσε καταφύγιο, τόπο προστασίας ηττημένων πολεμιστών, καθώς και αμάχων σε περιόδους πολέμου.

 

Φάνηκε το στήθος της
Ένα αποκαλυπτικό ατύχημα είχε κατά τη διάρκεια βίντεο που μετέδιδε ζωντανά στο Instagram, η Τρίνι Γούνταλ, διάσημη τηλεοπτική προσωπικότητα της Μ. Βρετανίας. Η 57χρονη μοιράζεται τακτικά τις συμβουλές για το στυλ της δοκιμάζοντας διαφορετικά ρούχα στο Instagram. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου βίντεό της, οι θαυμαστές της είδαν παραπάνω απ’ όσα έπρεπε, καθώς κατά λάθος τους έδειξε τα στήθη της κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.
Η ιδρύτρια της εταιρείας Trinny London, την ώρα που έβγαζε ζωντανά την μπλούζα της μπροστά στην κάμερα, θέλοντας να δοκιμάσει ορισμένα καινούρια ρούχα, τράβηξε μαζί χωρίς να το θέλει και το σουτιέν της, αποκαλύπτοντας τα στήθη της. Ενώ αρχικά «πάγωσε», στη συνέχεια και μόλις συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, έκανε πίσω με την καρέκλα της να μην την πιάνει η κάμερα και συνέχιζε να αλλάζει ρούχα, σχολιάζοντας «Τι υπέροχο σουτιέν, απλά βγήκε».

 

Φούξια λιμνοθάλασσα
Μια λιμνοθάλασσα στην Αργεντινή έγινε ροζ και οι περιβαλλοντολόγοι λένε ότι φταίνε τα χημικά απόβλητα. Το χρώμα προέρχεται από θειώδες νάτριο, ένα αντιβακτηριακό προϊόν που χρησιμοποιείται στα εργοστάσια ψαριών.
Στη λιμνοθάλασσα, κοντά στην πόλη Trewlew και 1.400 χιλιόμετρα νότια του Μπουένος Άιρες, πέφτουν τα απόβλητα από ένα βιομηχανικό πάρκο και έχει πάρει φούξια χρώμα και στο παρελθόν. Τις τελευταίες εβδομάδες, οι κάτοικοι που ζούν κοντά στη λιμνοθάλασσα έκλεισαν τους δρόμους που χρησιμοποιούν τα φορτηγά τα οποία μεταφέρουν επεξεργασμένα απόβλητα ψαριών σε μονάδες επεξεργασίας στα περίχωρα της πόλης τους. Με την περιοχή εκτός ορίων λόγω της διαμαρτυρίας, οι αρχές χορήγησαν άδεια στα εργοστάσια να απορρίπτουν τα απόβλητά τους στη λιμνοθάλασσα του Corfo.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass