Απελπισμένοι γιατροί κατέβηκαν στους δρόμους

«ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ»

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2021 12:20

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Δεκάδες γιατροί της κομητείας του Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα κατέβηκαν στους δρόμους περιγράφοντας την εξάντλησή τους καθώς τα νοσοκομεία κατακλύζονται από ασθενείς της Covid-19.


Λίγο πριν αρχίσει η βάρδια τους τα χαράματα περίπου 75 γιατροί βγήκαν στα προαύλια των νοσοκομείων και των γραφείων τους ενώνοντας τις φωνές τους σε μια δραματική έκκληση προς τους συμπολίτες τους να εμβολιαστούν καθώς η μετάλλαξη Δέλτα σαρώνει τη Φλόριντα μολύνοντας όχι μόνον ενηλίκους, αλλά ολοένα και περισσότερα παιδιά, ενώ οι οι υγειονομικοί που φροντίζουν τους ασθενείς στις πτέρυγες Covid-19 και οι ΜΕΘ των νοσοκομείων γονατίζουν.
«Έχουμε εξαντληθεί. Η υπομονή και οι αντοχές μας μειώνονται και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας» είπε ο δρ. Ραπές Ντάρια του νοσοκομείου Palm Beach Internal Medicine. «Πολλοί απ’ αυτούς τους ασθενείς αποφάσισαν να μην εμβολιαστούν, αλλά όταν έρχονται στο νοσοκομείο μας λένε ότι εύχονταν να είχαν κάνει το εμβόλιο», είπε η δρ Τζένιφερ Μπούτσζινερ, νευρολόγος του Jupiter Medical Center.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass