ΗΠΑ

Δολοφόνησε τα παιδιά του γιατί πίστευε ότι είχαν «DNA φιδιού»

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2021 12:00

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η αποτρόπαια πράξη ενός πατέρα, ο οποίος δολοφόνησε τον 2 ετών γιο του και τη 10μηνη κόρη του με ψαροντούφεκο γιατί είχαν... «DNA φιδιού».

Ο 40χρονος, Μάθιου Τέιλο Κόλεμαν, ομολόγησε ότι σκότωσε τα δύο παιδιά του προκειμένου να μην γίνουν τέρατα όταν μεγαλώσουν. «Κληρονόμησαν το DNA φιδιού από τη γυναίκα μου», υποστήριξε χαρακτηριστικά. Ο Αμερικανός είναι επηρεασμένος από τις θεωρίες συνωμοσίας QAnon και Illuminati και έκανε τις παραπάνω δηλώσεις στους Ομοσπονδιακούς ερευνητές (FBI) αφότου συνελήφθη μετά το διπλό δολοφονικό. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, στις 7 Αυγούστου η γυναίκα του ειδοποίησε τις αρχές ότι έχασε τα ίχνη των παιδιών και του συζύγου της, όταν πήγε στην παραθαλάσσια παραθεριστική πόλη Ροζαρίτο στο Μεξικό. Εκεί ο 40χρονος τα δολοφόνησε με το ψαροντούφεκο και συνελήφθη από τις αμερικανικές συνοριακές αρχές όταν προσπάθησε να ξαναμπεί στις ΗΠΑ δύο μέρες αργότερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass