Αρχιτέκτονες σε προσπάθεια δημιουργία της Μίνας Τίριθ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2015 11:50

 

Ο άρχοντας των Δαχτυλιδιών είναι ένα από τα πιο γνωστά βιβλία του Τζ.Ρ.Ρ Τόλκιν για τον περασμένο αιώνα, αλλά και από τις πιο γνωστές ταινίες της περασμένης δεκαετίας. Ένας φανταστικός κόσμος τον οποίο έπλασε ο συγγραφέας και με τη βοήθεια του παραγωγού Πίτερ Τζακσον, έφτασε στη μεγάλη οθόνη όπου κέρδισε την αγάπη και το θαυμασμό μικρών και μεγάλων.

Όλοι οι οπαδοί σίγουρα θα έχουν σκεφτεί κάποια στιγμή στη ζωή τους, τι όμορφο θα ήταν να μένει κανείς στο Σαιρ, το μικρό χωριό του πρωταγωνιστή Μπίλμπο Μάγκινγκς ή στη Μίνας Τίριθ το τελευταίο οχυρό των ανθρώπων. Και όμως η επιθυμία αυτών ίσως γίνει πραγματικότητα.

Μία ομάδα αρχιτεκτόνων, αποφάσισε να δημιουργήσει τη μεγαλειώδη πόλη στην Αγγλία και ξεκίνησε μια καμπάνια, μέσο της γνωστής ιστοσελίδας δωρεών Indiegogo για να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό για την υλοποίηση του. Το αν είναι υλοποιήσιμο, αυτό είναι κάτι αβέβαιο, καθώς θα χρειαστούν 1.850.000.000 λίρες για τη δημιουργία αυτού ή αλλιώς 2,6 δις ευρώ.

Μέσο της καμπάνιας ο καθένας που θα κάνει την όποια δωρεά η οποία ξεκινά από τα 5 ευρώ και ανέρχεται μέχρι και τα 150.000 ευρώ, μπορεί να διεκδικήσει από ένα follow twitter και μία μαγευτική βραδιά για δύο στη Μίνας Τίριθ, έως και τίτλους ιδιοκτησίας σε κομμάτι γης.  

Έχει δημιουργηθεί ολόκληρο σχέδιο πάνω στην πόλη η οποία θα είναι δομημένη με κατοικείς και διάφορα ξενοδοχεία, λειτουργώντας έτσι ως τουριστική ατραξιόν για τη Βόρειο Αγγλία.

Ι.Π

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass