ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ:

Μαδούρο-Γκουαϊδό διεκδικούν τον στρατό

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2019 18:40

ΚΑΡΑΚΑΣ

Οι υποστηρικτές του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα Χουάν Γκουαϊδό μετέβησαν «ειρηνικά» αλλά σε μικρό αριθμό προς τα στρατόπεδα για να ζητήσουν για μια ακόμη φορά από τον στρατό της χώρας να πάψει να στηρίζει τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος κάλεσε τα στρατεύματα να είναι «έτοιμα» σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης.

«Στόχος είναι να μεταφέρουμε το μήνυμά μας χωρίς να υποπέσουμε σε αντιπαράθεση, ούτε προκλήσεις», έγραψε ο Γκουαϊδό στο Twitter. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης ζήτησε από τους Βενεζουελάνους να δώσουν ένα φυλλάδιο στους στρατιώτες προκειμένου να τους παρακινήσουν να γυρίσουν την πλάτη στον Μαδούρο. Από την πλευρά του ο Μαδούρο κάλεσε τους στρατιωτικούς να «είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την πατρίδα με τα όπλα στο χέρι αν μια ημέρα η βορειοαμερικανική αυτοκρατορία αποτολμήσει να αγγίξει αυτή τη γη μας, αυτό το ιερό έδαφος». Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δεσμεύθηκε να τιμωρήσει «τους προδότες» μετά την αποτυχημένη εξέγερση της Τρίτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass