ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ!

Σχολή μαγείας Hogwarts

Δημοσίευση: 01 Νοε 2016 14:32

ΠΑΡΙΣΙ

Η σχολή μαγείας Hogwarts, το σχολείο του Χάρι Πότερ και των φίλων του, ανοίγει τις… πόρτες του σε επίδοξους μάγους και μάγισσες το 2017!

Το φαν κλαμπ Mimbulus Mimbletonia Association ανακοίνωσε ότι θα μετατρέψει τον πύργο Château de Jolibert στη νοτιοδυτική Γαλλία στο σχολείο του Χάρι Πότερ για τέσσερις ημέρες τον ερχόμενο Μάιο.

«Ελάτε να σας βάλουμε στον σωστό για εσάς κοιτώνα, να γραφτείτε σε μαθήματα για βοτανολογία, ξόρκια, φίλτρα αλλά και Κουίντιτς για Μαγκλς [σ.σ. μη μάγους]. Μην ξεχάσετε να συγκεντρώσετε βαθμούς για τον κοιτώνα σας για να κερδίσετε το πολυπόθητο κύπελλο» αναφέρει χαρακτηριστικά η πρόσκληση του φαν κλαμπ.

Το μόνο… πρόβλημα; Όλα τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στα γαλλικά, οπότε όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μια στοιχειώδη γνώση της γλώσσας για να μπορούν να παρακολουθήσουν τα τεκταινόμενα.

Στη «σχολή» μπορούν να εγγραφούν άτομα άνω των 16 ετών αλλά μόνο 100 τυχεροί θα επιλεχθούν τελικά για να ταξιδέψουν στη Γαλλία και να φοιτήσουν στο Hogwarts.

Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι σκοπεύουν να ανοίξουν και τη «Διαγώνια Οδό», την… αγορά των μάγων από όπου οι μαθητές θα μπορούν να αγοράσουν όλα όσα χρειάζονται για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass