Είκοσι τραυματίες από φωτιά σε αεροσκάφος στο Σικάγο

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2016 9:36

Eίκοσι άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά όταν πήρε φωτιά το δεξιό φτερό ενός επιβατικού αεροσκάφους της American Airlines στο αεροδρόμιο Ο' Χέιρ στο Σικάγο. Το περιστατικό συνέβη τη στιγμή της απογείωσης.

Οι πιλότοι ανέφεραν ότι έσκασε ένα από τα ελαστικά, ενώ η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) διευκρινίστηκε ότι η πληροφορία αυτή προερχόταν από τους πιλότους και διεξάγεται έρευνα, ενώ η εταιρεία έκανε λόγο περί ενός «προβλήματος σε κινητήρα». Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος.

Στο αεροσκάφος που θα εκτελούσε την πτήση 383 της American Airlines βρίσκονταν 161 επιβάτες και 9 μέλη πληρώματος. Επρόκειτο να αναχωρήσει από το Σικάγο για το Μαϊάμι. Οι τραυματισμοί σημειώθηκαν στη διαδικασία της απομάκρυνσης των επιβατών από το φλεγόμενο αεροπλάνο.

Εικόνες που μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης ή αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν επιβάτες να βγαίνουν εσπευσμένα από το αεροσκάφος με τη χρήση των ειδικών ολισθητήρων, μια στήλη μαύρου καπνού και φλόγες να υψώνονται από την άλλη πλευρά του αεροπλάνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass