ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ «ΟΡΓΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Παραιτήθηκαν από τον Σύλλογο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α.

Δημοσίευση: 01 Νοε 2017 20:02

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Την παραίτησή τους υπέβαλλαν μέλη του Δ.Σ. και λοιπών οργάνων από τον Σύλλογο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Καρδίτσας διαμαρτυρόμενοι για την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή για την ανάδειξη νέας Διοίκησης.


Ειδικότερα σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την «Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Καρδίτσας» αναφέρονται τα εξής: «Μετά τα όργια που έγιναν στις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ (ψήφισαν, αγρότες, Δημόσιοι Υπάλληλοι, εργαζόμενοι ΔΕΗ-ΟΤΕ, έμποροι, άνεργοι, κ.α. ) αλλοιώνοντας το εκλογικό αποτέλεσμα δεν έχει πλέον νόημα να παραμείνουμε στο Δ/Σ του Συλλόγου και να λέμε ότι εκπροσωπούμε τους Συνταξιούχους του Ι.Κ.Α. Για αυτό ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ  από μέλη του  Δ/Σ και λοιπών οργάνων  αρνούμενοι να συμπράξουμε στα παραπάνω όργια. Και ζητάμε την επανάληψη των εκλογών όπως ορθώς αποφάσισε η εφορευτική επιτροπή μετά την ένσταση που καταθέσαμε. Σε διαφορετική περίπτωση ευχόμαστε στο εναπομείναν  Δ/Σ  να εκπροσωπήσει επάξια όλους τους Συνταξιούχους του Νομού (Αγρότες, συνταξιούχους Ι.Κ.Α., Δημοσίους Υπαλλήλους, Ανέργους, Εμπόρους κ.α). Κομματικά στρατιωτάκια ούτε υπήρξαμε ούτε θα υπάρξουμε στο μέλλον.
Οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΘΥΜΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΝΙΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΑΠΠΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΜΑΝΤΑΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΜΙΞΑΦΕΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΝΤΑΡΑΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΝΤΟΥΡΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΡΔΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΕΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΤΣΙΟΥΚΑΣ  ΦΩΤΙΟΣ, ΓΚΑΛΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΚΟΥΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass