ΔΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΣΤΑΝΑ:

Της Δικαιοσύνης και όχι δική μας δουλειά η επιείκεια

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2015 0:10


ΑΘΗΝΑ
Τη δική τους απάντηση θέλησαν να δώσουν -μέσω Facebook- οι αστυνομικοί της ομάδας "ΔΙ.ΑΣ" για τη σύλληψη του ηλικιωμένου καστανά στην πλατεία Αριστοτέλους το βράδυ της Παρασκευής, μετά το σάλο που προκλήθηκε στο Διαδίκτυο.
Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό, το θέμα πήρε έκταση στα social media, με αρκετούς χρήστες να ασκούν κριτική στους αστυνομικούς για τη στάση τους.
Υπενθυμίζεται ότι μετά από καταγγελία, επτά αστυνομικοί με κράνη πήγαν να ελέγχουν και στη συνέχεια να συλλάβουν τον καστανά και να κατασχέσουν το καρότσι του. Ο καστανάς φώναζε ότι δεν είναι παράνομος και στη συνέχεια λιποθύμησε από την ένταση.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί έσπρωξαν απότομα το καρότσι, με αποτέλεσμα τα κάστανα να πέσουν στο έδαφος, ενώ την ίδια ώρα έφτασε και ένα περιπολικό, για να πάρει τον ηλικιωμένο.
Η απάντηση για τη στάση της αστυνομίας ήρθε από μια ανάρτηση στη σελίδα ΔΙΑΣ in Action στο Facebook, όπου τονίζεται ότι οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους και ότι "η δικαιοσύνη είναι που ΠΡΕΠΕΙ να αποφασίζει και να δείχνει την επιείκεια όπου χρειάζεται και όχι ο αστυνομικός".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass