ΚΑΜΜΕΝΟΣ:

Συμφωνείστε τουλάχιστον στα εθνικά

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2015 1:28

 

ΑΘΗΝΑ

Με επίθεση στη ΝΔ ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος. Την κατηγόρησε ότι δεν έχει το κουράγιο να μπει στη Βουλή και να ασκήσει αντιπολίτευση και ότι έγινε συνήγορος της πολιτικής που εκφράστηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, η οποία, όπως συμπλήρωσε, συμφώνησε με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που έδωσε ο υπουργός Οικονομικών του Γιώργου Παπανδρέου και όχι με τα στοιχεία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

«Γιατί δεν στηρίζετε αυτή την εθνική προσπάθεια και επιμένετε να στηρίζετε την εγκληματική πολιτική του παρελθόντος. Γιατί η ΝΔ γίνεται συνήγορος υπεράσπισης και επιμένει στην άφεση αμαρτιών στο σύστημα ΠΑΣΟΚ, εργολάβων, διαπλεκομένων και προφυλακισμένων;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Κατά τα άλλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αφού σημείωσε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου βρήκε υποστηρικτές και από την υπόλοιπη αντιπολίτευση, πλην του ΚΚΕ που έχει σταθερή γραμμή, όπως είπε, πρόσθεσε:

«Με τη λογική υπεράσπισης ενός κατηγορουμένου, με αυτή τη λογική θα προχωρήσουμε; Με αυτούς που λήστεψαν τη χώρα; Δεν χρειαζόμαστε την ψήφο σας, ελάτε όμως να συνεργαστούμε. Δεν θέλετε να το κάνετε, μην το κάνετε. Στηρίξτε, συμφωνήστε σε ορισμένες επιλογές, ιδιαίτερα για τα θέματα που έχουν να κάνουν με την άμυνα, τα εθνικά ζητήματα».

Ο κ. Καμμένος υπεραμύνθηκε του νέου προϋπολογισμού, σημειώνοντας ότι «μπορεί να φέρει τα βάρη του παρελθόντος, είναι όμως αποτέλεσμα σκληρής διαπραγμάτευσης που έκανε αυτή η κυβέρνηση και φέρνει τη χώρα στην οδό της σωτηρίας, στην έξοδο από τα μνημόνια, φέρνει την ελπίδα και τη δυνατότητα να ορθοποδήσει ο τόπος και να επανέλθει η ανάπτυξη».

Ειδικότερα για τον προϋπολογισμό του υπουργείου του, σημείωσε ότι η συνολική μείωση δεν ξεπερνά το 3,3%, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να περικοπεί τίποτα από τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass