ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ

Επισκευή σχολείων από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2013 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:42
Θεσσαλονίκη
Την πραγματοποίηση βελτιωτικών και επισκευαστικών εργασιών σε πέντε σχολεία της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει φέτος η Coca-Cola Τρία Έψιλον στο πλαίσιο του προγράμματος «Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου».
Το πρόγραμμα αποτελεί για την Coca-Cola Τρία Έψιλον μια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας με ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία. Μέσα από την βελτίωση του μαθησιακού περιβάλλοντος και την δημιουργία φιλικών και ασφαλών χώρων διδασκαλίας, η εταιρεία έχει την ευκαιρία να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την τοπική κοινωνία του Νομού Θεσσαλονίκης και να βρεθεί στο πλευρό εκατοντάδων μαθητών και γονέων παρέχοντας ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα τους.
Όπως το 2012 έτσι και φέτος, το πρόγραμμα υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νομού Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής που συντονίζει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.
Η επιλογή των σχολείων στα οποία θα πραγματοποιηθούν επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες και φέτος έγινε μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία στη σελίδα του προγράμματος στο Facebook (https://www.facebook.com/tosxoleiopoutheleis) και μέσα από ειδικά έντυπα ψηφοφορίας σε κεντρικά σημεία στους συμμετέχοντες Δήμους. Για μια ακόμη χρονιά, η συμμετοχή του κόσμου στην ψηφοφορία ήταν ιδιαίτερα δυναμική, καθώς έλαβαν μέρος 33.108 κάτοικοι της περιοχής αλλά και άτομα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Μεγάλος νικητής φέτος αναδείχθηκε το 14ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά, συγκεντρώνοντας 8.114 ψήφους, στο οποίο ξεκινούν άμεσα οι εργασίες, προκειμένου οι μαθητές του σχολείου να παραλάβουν ένα πιο όμορφο, φιλικό και ασφαλές μαθησιακό περιβάλλον με τη νέα σχολική χρονιά.
Επιπλέον, βελτιωτικές εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στα σχολεία 1o & 14ο Δημοτικά Σχολεία Εύοσμου, 14ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, Δημοτικό Δρυμού και 1ο & 2ο Δημοτικά Φιλύρου, που αναδείχθηκαν πρώτα σε ψήφους στους Δήμους Κορδελιού-Εύοσμου, Θεσσαλονίκης, Ωραιοκάστρου και Πυλαίας-Χορτιάτη αντίστοιχα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ουσιαστική δέσμευσή της για την αντιμετώπιση των αναγκών των τοπικών κοινωνιών όπως αυτό των σχολικών κτιρίων.
Από την πρώτη κιόλας χρονιά υλοποίησης του προγράμματος το 2012, η Coca-Cola Τρία Έψιλον συνέβαλε ουσιαστικά στη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος για περισσότερους από 800 μαθητές του Νομού Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες σε τρία σχολεία των Δήμων Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά και Θεσσαλονίκης.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass