ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ:

«Εκλεισε ο κύκλος του λαϊκισμού»

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2015 1:23

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Μηνύματα αισιοδοξίας πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ θα καταφέρει τελικά να πάρει την τρίτη εντολή στις εκλογές της Κυριακής βγήκαν από την προεκλογική συγκέντρωση της Ελασσόνας, όπου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του νομού Λάρισας, με κεντρική ομιλήτρια το μέλος της Κ.Π.Ε. – πρώην υπουργό κ. Κατερίνα Μπατζελή.

Το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προλόγισαν ο μαθηματικός κ. Στάθης Ψωμιάδης, ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα κ. Κώστας Σάββας και ο γραμματέας της Τ.Ο. Ελασσόνας κ. Κώστας Μούσιος.

«Θέλουμε να είμαστε οι εγγυητές της πολιτικής σταθερότητας και της συνεργασίας για να επανέλθει η Ελλάδα σε ρυθμούς ανάπτυξης. Είμαστε ένα κεντροαριστερό κόμμα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, είμαστε ένα κόμμα που μπορούμε να συνθέσουμε. Έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Ο κύκλος του λαϊκισμού έχει κλείσει. Την επομένη μέρα των εκλογών προτείνουμε σαφές νέο παραγωγικό μοντέλο με πυλώνες τη διαφάνεια, τη φορολόγηση, την αναδιανομή. Δώστε μας την τρίτη εντολή για το καλό του τόπου».

Δεν πέρασε απαρατήρητο πως στη συγκέντρωση της Ελασσόνας, που είχε το στοιχείο της συσπείρωσης, παρευρέθηκαν παλαιά και νέα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, οι πρ. βουλευτές κ. Βασ. Έξαρχος και Θωμάς Ψύρρας, ο πρ. δήμαρχος κ. Γιώργος Πασχόπουλος και πολλοί φίλοι και μέλη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass