Στην Αρτέμιδα ο Κασσελάκης

Συναντήθηκε με μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2024 7:51

ΑΘΗΝΑ
Συνάντηση με στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής της Ανατολικής Αττικής αλλά και μέλη των οργανώσεων μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία της περιοχής είχε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αρτέμιδα ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Είμαστε 70 χρόνια αριστεροί, δεν είμαστε μεγαλοστελέχοι, μας πήραν την ψήφο μας και την πέταξαν, τρέχαμε αφιλοκερδώς να κολλάμε αφίσες σε όλη την Ελλάδα. Το 2023 μετά την πανωλεθρία που πάθαμε δεν παραιτήθηκε κανένας», είπε, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, παρευρισκόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ αρκετοί τον διαβεβαίωσαν πως «είναι εδώ» και εκείνοι μαζί του.
Σημειώνεται ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί περιοδείες το τελευταίο διάστημα. Επισκέφθηκε την Άρτα και την Τρίπολη, όπως και χθες εργοστάσιο ρομποτικής στο Σχηματάρι και το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα για τον θάνατο του Πακιστανού μετανάστη. Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης παρότι πραγματοποιεί περιοδείες ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass