Λίστα γάμου και 4ήμερο γλέντι για Κασσελάκη

Παντρεύεται στην Κρήτη * Δωρεές ως 2.500 δολάρια * Τι γράφει ιστοσελίδα* Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2024 7:40

ΑΘΗΝΑ
Σε λιγότερες από δύο εβδομάδες τελείται στην Κρήτη ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ και όπως φαίνεται όλα είναι έτοιμα και απομένουν μόνο λεπτομέρειες.

Το ζευγάρι έχει ρυθμίσει και το θέμα των δώρων που ως συνήθως λαμβάνουν οι νεόνυμφοι από τους καλεσμένους τους.
Ο γάμος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ θα τελεστεί στις 30 Αυγούστου στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στον Βοτανικό Κήπο Χανίων. Το πάρτι για τον γάμο θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου, όπως φαίνεται και στο προσκλητήριο.
Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, για τους καλεσμένους από το εξωτερικό ο wedding planer έχει ανοίξει ειδικό λογαριασμό σε γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα διοργάνωσης γάμων προκειμένου Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ να δέχονται εκεί χρήματα ως δώρο.
Μετρητά έως 2.500 δολαρια
Στην ιστοσελίδα honeyfund.com γίνονται δωρεές χρημάτων έως και 2.500 δολάρια, ενώ στην εν λόγω σελίδα που έχει φτιαχτεί για το ζευγάρι ως φιξ επιλογές δίνονται τα 100, 250, 500 δολάρια και στην επιλογή «άλλο ποσό» η δυνατότητα να δωρίσει κάποιος από 10 δολάρια ως 2.500 δολάρια.
Πρόκειται για την αντίστοιχη λίστα γάμου που υπάρχει και στην Ελλάδα και συνήθως αναγράφεται στην πρόσκληση, με τα ζευγάρια να δίνουν ένα λογαριασμό τράπεζας ώστε όσοι καλεσμένοι το επιθυμούν να τους καταθέσουν χρήματα, αντί δώρων.
Στις ΗΠΑ τα χρηματικά δώρα γάμου γίνονται με αυτόν τον τρόπο, ώστε οι φορολογικές υπηρεσίες να έχουν άμεση πρόσβαση και να μπορούν να ελέγξουν και να φορολογήσουν τα ποσά, όπως αναφέρουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ταυτότητα του συγκεκριμένου σάιτ αναφέρει πως «είναι το μόνο μητρώο δώρων που πραγματοποιεί τον μήνα του μέλιτος των ονείρων σας και σας δίνει τη δυνατότητα να χαρείτε για πάντα με τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειάς σας -με μηδενικές χρεώσεις. Φτιαγμένο για ζευγάρια που δίνουν προτεραιότητα στις εμπειρίες, το Honeyfund είναι ο πιο αξιόπιστος ιστότοπος για μήνα του μέλιτος και ταμειακό μητρώο με δώρα σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια».
Μάλιστα, φαίνεται ότι όποιος έχει καταθέσει τη δωρεά του στο ζευγάρι για τον μήνα του μέλιτος αφήνει και ένα σχόλιο μεταφέροντας τις ευχές του.
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ
Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε για τη λίστα γάμου που άνοιξε σε γνωστή πλατφόρμα, ώστε να μαζέψει μετρητά για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.
Γράφει ο κ. Κασσελάκης:
Σε όλους τους γάμους σε όλο τον κόσμο κάποιοι από τους προσκεκλημένους επιθυμούν να προσφέρουν δώρα. Επιλέξαμε συγκεκριμένο site και διαδικασία ως λίστα γάμου για τους εξής λόγους:
1. Η μεγάλη πλειοψηφία των καλεσμένων μας είναι από την Αμερική και το honeymoon fund είναι απλή και συνήθης πρακτική εκεί.
2. Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί.
Φιλοκυβερνητικό site βγάζει στη δημοσιότητα τη λίστα γάμου. Την ίδια στιγμή, τα τρολ της ΝΔ παίρνουν εντολή και αρχίζουν να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν. Στο site, κάτω από τη λίστα γάμου μπαίνουν οπαδοί και γράφουν τις «ευχές» τους: «Να ψοφήσετε και να καείτε στην κόλαση βρομοπου@@@ρες κομούνια».
Η δημοσιοποίηση και η ετοιμότητα των έμμισθων τρολ ήταν τόσο καλά ενορχηστρωμένη από το Μαξίμου, που το γεγονός μάς ξεπερνά. Καθιστώ τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή. Έχουμε δει ότι για να ξεφύγει από δύσκολες στιγμές είναι ικανός για τα πάντα. Όχι όμως ως το σημείο αυτό. Υπάρχει ένα ηθικό όριο στην πολιτική αντιπαράθεση. Εκτός αν είσαι το τζάκι Μητσοτάκη. Ας είναι υπερήφανος για την ποιότητα της δημοκρατίας και της παιδείας που οικοδομεί.
*Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσω X το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ανοίξει ηλεκτρονική λίστα γάμου για να δέχεται μετρητά ως δώρο για τον επικείμενο γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.
«Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε ειδική σελίδα για να μαζέψει χρήματα για τον γάμο του (εύχομαι βίον ανθόσπαρτον), αλλά δεν του πέρασε καν από το μυαλό, όλο το καλοκαίρι να μάζευε με κάποιον παρόμοιο τρόπο χρήματα, για τους απλήρωτους εργαζομένους της Αυγής», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass