Τραυμάτισαν ηλικιωμένους, σε κρίσιμη κατάσταση η νύφη τους

Ληστεία στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2024 7:44

ΑΘΗΝΑ
Ληστεία σημειώθηκε προχθές βράδυ στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας, με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και τη νύφη τους να πέφτουν θύματα βίαιης επίθεσης από τρεις αγνώστους δράστες.


Σύμφωνα με το thespro, οι ληστές εισέβαλαν στην οικία ενός 82χρονου και μιας 77χρονης, όπου αφού τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν, τους χτύπησαν άγρια, προκαλώντας σοβαρά τραύματα, ειδικά στον 82χρονο, ο οποίος υπέστη σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι. Το ζευγάρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Φιλιατών.
Η νύφη του ζευγαριού, η οποία προσπάθησε να μπει στο σπίτι από μια άλλη πόρτα, έγινε αντιληπτή από τους δράστες, οι οποίοι την χτύπησαν στο κεφάλι με ξύλο, προκαλώντας της αιμάτωμα. Η γυναίκα υποβάλλεται αυτή τη στιγμή σε χειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με την κατάστασή της να κρίνεται κρίσιμη.
Στο περιστατικό ήταν παρόντες και ο γιος του ζευγαριού μαζί με τον εγγονό τους, οι οποίοι επέστρεφαν στο σπίτι εκείνη την ώρα. Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass