Συνελήφθη πανεπιστημιακός για 4 εμπρησμούς

*Είχε εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, είναι εκδότης δεκάδων βιβλίων και έχει διδάξει σε αστυνομικές σχολές...

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2024 7:31

ΑΘΗΝΑ
Ενας 65χρονος  διδάκτορας πανεπιστημίου που ήταν και καθηγητής σε σχολές της Αστυνομίας αλλά και σύμβουλος σε κρατικά ιδρύματα σε σχέση με την εκπαίδευση  είναι εκείνος που συνελήφθη την Τρίτη από αξιωματικούς της Διεύθυνσης αντιμετώπισης Εγκληματιών Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) ως  δράστης τεσσάρων εμπρησμών  σε υπαίθριους χώρους στη Βάρη στις αρχές Ιουνίου!

Ο 65χρονος που είχε προχωρήσει και σε πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις κι έχει εκδώσει δεκάδες βιβλία εντοπίστηκε από τη ΔΑΕΕ μετά από ανάλυση υλικού καμερών, όπου φαίνεται να βάζει φωτιά και να απομακρύνεται με αργό βήμα από το σημείο.
Μάλιστα αρχικά με βάση το μεγάλο του ανάστημα, το περπάτημά του και χαρακτηριστικά του προσώπου του – όπως καταγραφόταν στην κάμερα – είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο εμπρηστής ήταν νεαρής ηλικίας. Κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια.
Ο 65χρονος φέρεται να διαμένει με την  οικογένειά του,  κοντά στο σημείο εκδήλωσης  των πυρκαγιών και είναι αξιοσημείωτο ότι είχε προστριβές με δημοτικές αρχές για τον μη καθαρισμό των οικοπέδων στην περιοχή γύρω από το σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και θεωρεί το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό, μη επαρκές για να αναδειχθεί η ενοχή του. Πάντως οι δικαστικές αρχές ερευνούν αν ο 65χρονος έχει οποιαδήποτε και με την  καταστροφική πυρκαγιά, πριν από 1,5 μήνα, σε δασική περιοχή κοντά στη λεωφόρο Βάρης Κορωπίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass