Aρση ασυλίας για 4 βουλευτές

*ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2024 7:21

ΑΘΗΝΑ
Την άρση ασυλίας των βουλευτών Μάρκου Καφούρου, Χριστίνας Σταρακά, Χάρη Μαμουλάκη και Μπαράν Μπουρχάν, αποφάσισε η Ολομέλεια.

Για τον Μάρκο Καφούρο (ΝΔ), η αίτηση άρσης ασυλίας αφορά στο αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης που φέρεται να τελέστηκε το 2018 όταν ο κ. Καφούρος είχε την ιδιότητα του προέδρου της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων.
Για την Χριστίνα Σταρακά (ΠΑΣΟΚ), η αίτηση άρσης ασυλίας αφορά στο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος που φέρεται να τέλεσε το 2018 ως αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας.
Για τον Χάρη Μαμουλάκη (ΣΥΡΙΖΑ), η αίτηση άρσης ασυλίας αφορά σωματική βλάβη από αμέλεια από υπόχρεο διά παραλείψεως και παραβίασης εργατικής νομοθεσίας, τo 2018.
Για τον Μπαράν Μπουρχάν (ανεξάρτητος) η αίτηση άρσης ασυλίας αφορά στην παράλειψη υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης, τo 2019.
Η Ολομέλεια απέρριψε την αίτηση άρσης ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, η οποία αφορούσε στο πλημμέλημα της χρήσης υπηρεσιακού απορρήτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass