Ενισχύεται με προσωπικό η Επιτροπή Ανταγωνισμού

*Διυπουργική σύσκεψη στο Μαξίμου *Εκτακτη συνάντηση για τις τιμές χονδρικής του ρεύματος

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2024 7:41

ΑΘΗΝΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε το απόγευμα της Δευτέρας σε διυπουργική σύσκεψη με τη συμμετοχή της Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Αϊρίν Έβελυν Μικέλας Μαίρης Σαρπ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν τρόποι ταχείας περαιτέρω ενίσχυσης της Επιτροπής με εξειδικευμένο προσωπικό, και υπογραμμίστηκε η στήριξη της κυβέρνησης στο έργο της για τη διασφάλιση και την τόνωση του ανταγωνισμού στην αγορά.
Επισημάνθηκε επίσης η σημασία της συνεργασίας μεταξύ της Επιτροπής Ανταγωνισμού και της κυβέρνησης, πάντα με σεβασμό στον χαρακτήρα της ανεξάρτητης αρχής, για την αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Στέλιος Κουτνατζής και ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείο του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ
Εν τω μεταξύ έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις αποκλίσεις στις τιμές χονδρικής του ρεύματος.
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 θα προεδρεύσει σε έκτακτη σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα τις αποκλίσεις στις τιμές χονδρικής του ηλεκτρικού ρεύματος, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναμένεται να εξεταστούν μια σειρά από πρωτοβουλίες που σκέπτεται να αναλάβει η κυβέρνηση για εξορθολογισμό των τιμών, ενώ στο τραπέζι πέφτουν και προτάσεις όπως η φορολόγηση των υπερκερδών.
Στις 10:30 ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και στη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass