Τέσσερα χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή

Σε 46χρονο που χτύπησε τη σύζυγό του με λοστό στα Φιλιατρά

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2024 8:36

ΑΘΗΝΑ
Σε φυλάκιση 4 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή και με την εντολή πραγματικής έκτισης της ποινής και την έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, καταδικάστηκε ο 46χρονος στα Φιλιατρά που χτύπησε τη σύζυγό του με λοστό.


Ο δράστης με καταγωγή από την Αλβανία που διέμενε στα Φιλιατρά, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για ενδοοικογενειακή βία, απειλή, βαριές σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων, εναντίον της 25χρονης συζύγου του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά την ακροαματική διαδικασία παραδέχτηκε την πράξη του ζητώντας συγνώμη, υποστηρίζοντας όμως πως πρώτη φορά φέρθηκε βίαια μετά από χρήση αλκοόλ.
Η γυναίκα από την πλευρά της κατέθεσε ότι στα δύο χρόνια που μένουν μαζί είναι τουλάχιστον η τέταρτη φορά που την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο και με σιδερένια βέργα στο σώμα.
Τις προηγούμενες φορές δεν είχε καταγγείλει το γεγονός καθώς την έπειθε ζητώντας συγνώμη, αλλά και την απειλούσε πως αν αποκαλύψει την αλήθεια θα την χτυπήσει ξανά. Στο τελευταίο περιστατικό οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όπως είπε θα το έκανε και η ίδια γιατί είχε φτάσει στα όριά της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass