«Δεν χάνουμε την ελπίδα μας»

Λέει η σύζυγος του αγνοούμενου παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2024 8:50

ΑΘΗΝΑ
«Δεν χάνουμε την ελπίδα μας», δήλωσε η σύζυγος του αγνοούμενου γιατρού και παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται στη Σύμη.


Ο 67χρονος εξαφανίστηκε αφού έφυγε από μια παραλία για να επιστρέψει περπατώντας στο κατάλυμά του, την Τετάρτη.
Η σύζυγός του Dr. Clare Bailey Mosley ανέφερε σε δήλωσή της ότι οι ημέρες από τότε που εξαφανίστηκε είναι «οι μεγαλύτερες και πιο αφόρητες».
Το Σάββατο συνεχίστηκε η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον δρα Μόσλεϊ, γνωστό για τα τηλεοπτικά του προγράμματα και το podcast Just One Thing του BBC Radio 4.
Στη δήλωσή της, η Κλερ Μόσλεϊ αναφέρει: «Έχουν περάσει τρεις ημέρες από τότε που ο Μάικλ έφυγε από την παραλία για να πάει μια βόλτα. Οι μεγαλύτερες και πιο αφόρητες ημέρες για μένα και τα παιδιά μου».
«Η αναζήτηση συνεχίζεται και η οικογένειά μας είναι τόσο απίστευτα ευγνώμων στους κατοίκους της Σύμης, τις ελληνικές αρχές και το βρετανικό προξενείο που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν να βρεθεί ο Michael.
Δεν θα χάσουμε την ελπίδα».
Η δρ Bailey Moseley ψάχνει στο νησί με τη βοήθεια φίλων. Τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού έχουν επίσης φτάσει στη Σύμη για να βοηθήσουν στις έρευνες.

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο MICHAEL MOSLEY
Ο Michael Mosley εξαφανίστηκε την Τετάρτη, αφού άφησε τη σύζυγό του στην παραλία του Αγίου Νικολάου γύρω στις 13:30.
Η σύζυγός του δήλωσε αργότερα την εξαφάνισή του, ο οποίος δεν είχε μαζί του το τηλέφωνό του.
Το BBC News έχει στην κατοχή του νέο υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης - μία από τις τελευταίες γνωστές εμφανίσεις - ενός άνδρα που πιστεύεται ότι είναι ο Δρ Μόσλεϊ να περπατά με μια ομπρέλα δίπλα στη μαρίνα του χωριού Πέδι την Τετάρτη, με κατεύθυνση προς βραχώδεις λόφους. Το ορεινό έδαφος περιγράφηκε ως «όχι εύκολο» από τους εμπλεκόμενους στην έρευνα. Το νέο πλάνο φαίνεται να δείχνει τον άνδρα σε καλή φόρμα και να περπατάει σταθερά, δήλωσε στο BBC News αστυνομικός που δεν ήθελε να δώσει το όνομά του.
Νωρίτερα το Σάββατο, οι πυροσβέστες άρχισαν να ψάχνουν σε ακτίνα 6,5 χιλιομέτρωνσε μια ορεινή περιοχή που περιβάλλεται από θάλασσα.
Μια θεωρία που προέκυψε ήταν ότι ο Δρ Μόσλεϊ προσπαθούσε να ακολουθήσει μια πολύ μεγαλύτερη διαδρομή από ό,τι είχε θεωρηθεί προηγουμένως, περνώντας πάνω από χιλιόμετρα εκτεθειμένης βουνοπλαγιάς.
Το κατάλυμά του ήταν στην κεντρική πόλη περίπου 1 μίλι από το Πέδι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass