Χαλαρά με δημοσιογράφους οι αρχηγοί

Στα Βριλήσσια ο Μητσοτάκης, στο Θησείο ο Κασσελάκης, στο Ηράκλειο ο Ανδρουλάκης, στο κέντρο της Αθήνας ο Κουτσούμπας

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2024 10:46

ΑΘΗΝΑ
Χαλαρό γεύμα με δημοσιογράφους, συνοδεία μπύρας, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε γνωστή ψαροταβέρνα στα Βριλήσσια.


Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές, ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε με χαλαρή ενδυμασία στο καθιερωμένο προεκλογικό «ραντεβού» του με τους δημοσιογράφους, δηλώνοντας έτοιμος για τη μεγάλη συναυλία των Coldplay το βράδυ στο ΟΑΚΑ.
Για το συμβάν με το βυτιοφόρο στην Αθηνών-Κορίνθου και την κατεδάφιση της γέφυρας, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα ήταν σημαντικά. Έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Γκρεμίστηκε η γέφυρα σε 12 ώρες».
Επίσης, αποκάλυψε ότι έκανε πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αλλά... «δεν σας τη λέω» είπε στους δημοσιογράφους.

 

Ο ΣΤ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Στο Θησείο πήγε γεύμα με τους πολιτικούς συντάκτες ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να περπατήσει στην πολύβουη οδό Ερμού, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και τη σκυλίτσα τους, Φάρλι. Ντυμένος με μπλε πόλο μπλουζάκι, τζιν και μπεζ εσπαντρίγιες, μίλησε με πολλούς περαστικούς αλλά και τουρίστες, ενώ φωτογραφήθηκε μαζί τους. Μάλιστα, δεν αντιστάθηκε και πόζαρε και με τον Μίκι Μάους. Ακόμη, απόλαυσε μουσικούς του δρόμου και έβγαλε σέλφι μαζί τους.

 

Ο ΝΙΚ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
Μια χαλαρή μέρα επέλεξε να περάσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών. Ο κ. Ανδρουλάκης, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε, συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματος, στην Χερσόνησο όπου απόλαυσε ένα χαλαρό καφέ, συντροφιά με το δήμαρχο Χερσονήσου Ζαχαρία Δοξαστάκη, τοπικά στελέχη του κόμματος και φίλους.
Εν συνεχεία ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το Οροπέδιο Λασιθίου, όπου και εκεί τον υποδέχθηκαν άνθρωποι που τον γνωρίζουν πολλά χρόνια, καθώς από χωριό του Οροπεδίου Λασιθίου, κατάγεται η μητέρα του.

 

Ο ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Την καθιερωμένη συνάντηση παραμονή των εκλογών με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές είχε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε γνωστό μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.
Από τον Περισσό επέλεξαν να συναντηθούν στο Noel για να πιουν καφέ, ποτό, aperitivo και να συζητήσουν σε χαλαρή διάθεση μία ημέρα πριν από τις κάλπες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass