Κούγιας: Είμαι εδώ για να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο

Στη Β’ και τη Γ’ Εθνική είναι όλα στημένα, δήλωσε…

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2024 8:35

ΑΘΗΝΑ
Χείμαρρος ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου του ως αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που στάθηκε στη μήνυση που κατέθεσε η ομάδα εναντίον ανθρώπων της ΕΠΟ και όχι μόνο. Ανέφερε μεταξύ άλλων:  


...Ο στόχος δεν είναι να τιμωρηθούν αυτοί που έχουν στήσει το ματς με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει 47 Πρωταθλήματα. Ο κ. Μαρινάκης έχει δώσει πάνω από 150 εκατ. στον Ολυμπιακό. Θα δείτε τις επόμενες ημέρες το τι θα γίνει. Όταν θες να καθαρίσεις το ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις την πιο καλή ομάδα.
Τον κόσμο τον νοιάζει να καταγγέλεις αυτό που κάνουν σε βάρος της ομάδας σου. Ο Ολυμπιακός είναι ιδρυτικό μέλος του Συνεταιρισμού. Έπρεπε να είχε γίνει άνω κάτω από τη Λίγκα; Εάν αυτό το έκανε στην ΑΕΚ θα είχε μείνει με γεννητικά όργανα; Τον VAR θα τον είχαν ανακαλύψει. Θα τους κλείσω φυλακή, όπως τους προηγούμενους και αγαπώ το ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που ο Μαρινάκης το θέλει καθαρό. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι.
Τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτούμε τους πολιτικούς Αρχηγούς να τους ενημερώσουμε για την εγκληματική οργάνωση. Στη Β’ και τη Γ’ Εθνική είναι ολα στημένα. Θα ζητήσουμε οι πολιτευτές και Βουλευτές του Πειραιά να έρθουν εδώ να τους ενημερώσουμε. Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί των μελών της ΚΕΔ από το 2014 και μετά. Θα ζητήσουμε άρση συνομιλιών για το ματς της Κυριακής και ποιοι επικοινώνησαν με ποιους. Την άρση επίσης των τραπεζικών λογαριασμών όλων των μελών της ΚΕΔ. Τι έχει κάνει η Σούπερ Λιγκ για τα στημένα; Η καθυστέρηση έχει να κάνει με το ότι άλλαξε το ποινολόγιο ο Μπαλτάκος;

 

ΚΑΙ ΟΛΙΓΗ ΛΑΡΙΣΑ
Μου έστειλαν έναν φάκελο με σημαδεμένα ψηφοδέλτια για τη Σούπερ Λίγκα 2. Φανταστείτε πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα 2 ένας μανάβης από τον Βλαχιώτη. Έγινε πρόεδρος επειδή ήταν σύμβουλος στην Ηλιούπολη. Ο Μαρτσούκος εμφανιζόταν ως ειδικός σύμβουλος.
Τι άλλο μου έστειλαν; Ένα ηχητικό που μιλάει ο Γιάννης Παπαδόπουλος με τον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας μία μέρα πριν τον εκλογές. Του λέει ‘Λάμπρο σου στέλνω 30.000 να ψηφίσεις Μαρτσούκο’ και ο άλλος του λέει ‘πότε;’. Καταλαβαίνετε τι γίνεται κ. Παύλε Μαρινάκη και κ. Μητσοτάκη; Με ακούνε στην Αυστραλία και στη Νέα Υόρκη. Ελπίζω να τα ακούει ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass