37χρονη σκότωσε το βρέφος της στην Ημαθία

ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΧΕΙΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2024 7:41

ΑΘΗΝΑ
Από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και επιλόχειο κατάθλιψη έπασχε η 37χρονη μητέρα στην Ημαθία, που σκότωσε το 6 μηνών μωρό της.

Σε ανάρτησή του, ο δικηγόρος Γιάννης Αργυρίου, υποστηρίζει ότι επρόκειτο για μια γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και πρόσφατα είχε αντιμετωπίσει ενδοοικογενειακή βία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το διαζύγιό της.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Έχω συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του του 6 μηνών βρέφους στο Μακρυχώρι της Ημαθίας. Την μητέρα που διέπραξε αυτή την πράξη και έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και επιλόχειο κατάθλιψη, τυχαίνει να την γνωρίζω, αφού στο παρελθόν είχα αναλάβει προσωπική της νομική υπόθεση.
Ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν βοήθεια και που πολύ πρόσφατα αντιμετώπισε και έντονη ενδοοικογενειακή βία, που είχε ως επακόλουθο τη λύση του γάμου της. Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο και ας μην κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε. Η δικαιοσύνη τώρα έχει το λόγο και είναι η μόνη αρμόδια να αποδώσει τις όποιες ευθύνες υπάρχουν. Κρίμα για το αγγελούδι που χάθηκε», έγραψε ο δικηγόρος.
Το μεσημέρι της Τρίτης, το μωρό διακομίστηκε νεκρό στο νοσοκομείο της Βέροιας. Για τον θάνατό του συνελήφθη η 37χρονη μητέρα του. Το 6 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον παππού και τη γιαγιά του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το βρέφος ήταν νεκρό. Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια ζει στο Μακροχώρι Ημαθίας, ενώ μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αναφέρουν ότι η 37χρονη έχει παρελθόν νοσηλείας σε ψυχιατρική δομή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass