Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού

«Αθάνατος» φώναζε ο κόσμος στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης - Προφυλακιστέος ο 44χρονος που τον σκότωσε

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2023 7:25

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε χθες στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/12) από το μαχαίρι του 44χρονου Νορβηγού.


Φίλοι, συγγενείς και αστυνομικοί, συνάδελφοι του αδικοχαμένου αστυνομικού, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στο σημείο, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ τραγική φιγούρα η μητέρα του 32χρομου που βγήκε υποβασταζόμενη από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στον οποίο τελέστηκε νωρίτερα η εξόδιος ακολουθία.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, στην κηδεία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μάνος Θεοχάρης, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ με τον Αρχηγό του Σώματος αντιστράτηγο, Λάζαρο Μαυρόπουλο.
Στη διάρκεια της τελετής το Άγημα της Ελληνικής Αστυνομίας απέδωσε πλήρεις τιμές με τρεις βολές στον αέρα και η μπάντα μετά τα πένθιμα εμβατήρια, παιάνισε τον Εθνικό Ύμνο με τον κόσμο να φωνάζει «Αθάνατος». Σημειώνεται πως τη νεκροφόρα συνόδευσαν από το κέντρο της Θεσσαλονίκης με πομπή περιπολικά και μοτοσικλέτες της αστυνομίας.

 

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος Νορβηγός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό του κουμπάρου του, μετά από καβγά σε μπυραρία στην Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα theopinion.gr, στην απολογία του, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, ανέφερε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.
Επιπλέον, επικαλέστηκε ότι ήταν μεθυσμένος λόγω της κατανάλωσης μεγάλες ποσότητας αλκοόλ, ενώ ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.
«Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω έναν εφιάλτη και έχω κακοποιηθεί. Μου έχουν επιτεθεί για την εμφάνισή μου, επειδή είμαι διαφορετικός. Θυμάμαι μόνο τον πανικό που είχα και ότι δέχτηκα κάποια χτυπήματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε. Το μαχαίρι του είχα επειδή το προηγούμενο διάστημα είχα δεχθεί επίθεση», ανέφερε μεταξύ άλλων στον τέταρτο τακτικό ανακριτή.
Μάλιστα, ζήτησε να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.
Με τον δικηγόρο του, Θοδωρή Καραγιάννη, να δηλώνει, μεταξύ άλλων, πως ο 44χρονος υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης για χρόνια από τους ίδιους του τους γονείς.

 

ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ
Βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του 32χρονου κουμπάρου του αστυνομικού, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο πόδι και τον θώρακα και νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, από όπου σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε εξιτήριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass