Το Επιστημονικό Συμβούλιο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

ΜΕΤΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2020 9:06

ΑΘΗΝΑ
Με καθηγητές στελεχώνεται το Επιστημονικό Συμβούλιο του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, όπως προκύπτει σε απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.


Πρόεδρος ορίστηκε ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.) Γιώργος Παπαδάκης με αναπληρωτή του τον καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) Αναστάσιο Σιώμο.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, ως τακτικά μέλη ορίστηκαν οι εξής:
- Ο καθηγητής του Α.Π.Θ. και του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, Γιώργος Μπάνος και ως αναπληρωτής του ο καθηγητής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Βάιος Καραθάνος.
- Ο καθηγητής και κοσμήτορας του Γ.Π.Α. Δημήτρης Σάββας και ως αναπληρωτής του ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αλέξανδρος Παπαχατζής.
- Η καθηγήτρια και πρόεδρος τμήματος του Γ.Π.Α. Στέλλα Χαδιώ - Μάντζαρη και ως αναπληρώτριά της η καθηγήτρια του Γ.Π.Α. Ευθυμία Τσακαλίδου.
- Η καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) Κωνσταντίνα Τζια και ως αναπληρώτριά της η καθηγήτρια και κοσμήτορας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Σμαραγδή Αντωνοπούλου.
- Οι ερευνητές βαθμίδας Α’ και εκπρόσωποι του ερευνητικού προσωπικού του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, Θωμάς Παπαχρήστου και Γεωργία Ουζουνίδου, και ως αναπληρωτές οι Χρυσούλα Τάσσου και Γιώργος Σαμούρης, επίσης ερευνητές βαθμίδας Α’ και εκπρόσωποι του ίδιου προσωπικού, όπως αναδείχθηκαν κατά σειρά ψήφων στις εκλογές που είχαν διενεργηθεί.
Σημειώνεται ότι η διάρκεια της θητείας του Επιστημονικού Συμβουλίου είναι τριετής από τη δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass