Εκτός ΑΝΕΛ και η Χρυσοβελώνη

Τι αναφέρει η δήλωση παραίτησης της - Τη διαγράψαμε λέει το κόμμα … Ο Καμμένος διέγραψε και Κουντουρά-Κόκκαλη

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2019 15:48

ΑΘΗΝΑ

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου αποτελεί η επιστολή παραίτησης από τους ΑΝΕΛ της Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Μία ημέρα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, η υφυπουργός Εσωτερικών σε επιστολή της προς τον Πάνο Καμμένο του γνωστοποιεί ότι παραιτείται από τους ΑΝΕΛ με αιχμές για τη συμπεριφορά του προέδρου του κόμματος. Όπως αναφέρει στην πρώτη παράγραφο της επιστολής της «η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την πορεία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως αυτή έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο». Η κ. Χρυσοβελώνη ευχαριστεί τον Π. Καμμένο για την έως τώρα πολιτική τους συμπόρευση και συνεργασία, καθώς και για τις φορές που της πρότεινε την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών καθηκόντων, και προσθέτει ότι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί προς όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας. «Οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες αλλά πρωτίστως τη συνείδησή μας. Καλή μεν η φιλία, φιλτάτη δε η αλήθεια» αναφέρει στην επιστολή της η κ. Χρυσοβελώνη, «ιδίως όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε».

ΑΝΕΛ: ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΨΑΜΕ

Δριμεία επίθεση στην υφυπουργό Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης, ο οποίος λίγες ώρες μετά την παραίτησή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ξεκαθάρισε πως της παραίτησης έχει προηγηθεί η διαγραφή της από το κόμμα. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τοσουνίδη: «Κυρία Χρυσοβελώνη, Ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής. Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς. Και τέλος, όσον αφορά στην «ηρωική» σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σας αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

ΔΙΕΓΡΑΨΕ KAI ΚΟΚΚΑΛΗ- ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

Ο Πάνος Καμμένος, όπως είχε προαναγγείλει, διέγραψε τους Ελενα Κουντουρά και Βασίλη Κόκκαλη από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, μετά τη στάση τους να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, μετά το «διαζύγιο» με τους ΑΝΕΛ. «Με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η βουλευτής Α’ Αθηνών Έλενα Κουντουρά και ο βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης διαγράφονται οριστικά από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass