Το "Ιδρυμα Λάτση" προσφέρει 5 εκατ. ευρώ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2018 18:20

ΑΘΗΝΑ

Σε μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική προχώρησε το κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Όπως έγινε γνωστό, το Ίδρυμα Λάτση αποφάσισε να συνεισφέρει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τη στήριξη των ανθρώπων και των περιοχών που επλήγησαν από τις φονικές φωτιές.

ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Συλλυπητήριο μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για την τραγωδία που έπληξε την Ανατολική Αττική, απέστειλε η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ.

«Ο Πρίγκιπας Φίλιππος κι εγώ εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τον ελληνικό Λαό για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων αυτής της τρομερής τραγωδίας και με όλους όσους έχασαν τις κατοικίες τους.

Αποδίδω ιδιαίτερη τιμή για την παρρησία και την αφοσίωσή τους στις ελληνικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους εθελοντές οι οποίοι προσέφεραν την συνδρομή τους, Βασίλισσα Ελισάβετ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass