Φεύγει -και- από το ΚΙΝΑΛ ο Ψαριανός

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2018 16:13

ΑΘΗΝΑ
"Κάποιες πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας έχουν κατεύθυνση την Ευρώπη, κάποια άλλη υποδιαίρεση έχει το Χαλκούτσι, το Κατσαπλιαδιστάν.

Εγώ ανήκω στους πρώτους", τόνισε ο Γρηγόρης Ψαριανός, αναφορικά με το tweet που έκανε τη Δευτέρα, με το οποίο εξήγγειλε την αποχώρησή του από την "αριστερή παρένθεση μισού αιώνα". Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο Γρηγόρης Ψαριανός χαρακτήρισε "λάθος" την επιλογή σύμπλευσης στο ΚΙΝΑΛ και ότι δεν συμφωνεί με όσους πηγαίνουν το Ποτάμι προς τον ΣΥΡΙΖΑ. "Εγώ είμαι ήδη εκτός Κινήματος Αλλαγής", είπε. "Ο Τσίπρας που θα έβγαζε την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ πασχίζει να βάλει κι άλλους μέσα", σχολίασε και συμπλήρωσε: "Αν Αριστερά είναι η ΣΤΑΖΙ, η KGB, ο Κουφοντίνας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τσάβες, ο Μαδούρο, εγώ δεν είμαι. Για μένα ο Ομπάμα είναι αριστερός. Για μένα πιο αριστερός είναι ο Μακρόν από τον Ολάντ". "Αν στην Ελλάδα υπήρχε ένα κόμμα τύπου Μακρόν, φιλοευρωπαϊκό χωρίς αστερίσκους, μεταρρυθμιστικό εκσυγχρονιστικό, εγώ θα ήμουν εκεί", τόνισε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass