ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 25ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κολάν και τακούνια τον «τρέλαιναν»

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2017 15:47

ΑΘΗΝΑ

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 25χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για επιθέσεις και παρενόχληση γυναικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Ο δράστης, ο οποίος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, πραγματοποιούσε επιθέσεις, νυχτερινές ώρες, σε βάρος νεαρών γυναικών, ενώ στη συνέχεια τις θώπευε.
Η αστυνομία είχε την εικόνα του 25χρονου από κάμερες καταστημάτων της περιοχής όπου δρούσε, ενώ έβαλε ως «δόλωμα» νεαρή αστυνομικό.
Μετά από καταγγελίες για επιθέσεις εναντίον γυναικών η αστυνομία έκανε έρευνα και  αξιοποιώντας βίντεο και υλικό από περιγραφές  έφθασε στον εντοπισμό του 25χρονου.
Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναγνωρισθεί από θύματα  και έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή του σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις και συνελήφθη.
Ο 25χρονος διαμένει στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδόν κάθε βράδυ τον τελευταίο ενάμιση μήνα πήγαινε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, προκειμένου να στήσει παγίδες σε γυναίκες που περπατούσαν στον δρόμο.
Μάλιστα, στο στόχαστρό του έβαζε όσες γυναίκες φορούσαν κολάν και τακούνια. Μόλις έβλεπε μία γυναίκα που φορούσε κολάν και τακούνια, την άρπαζε από τον λαιμό και την ακινητοποιούσε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass