Κόρη αστυνομικού η 19χρονη με την κοκαΐνη

• Θα δικασθεί τον Φεβρουάριο και κινδυνεύει με ισόβια

Δημοσίευση: 24 Νοε 2017 15:55

ΑΘΗΝΑ

Στα χέρια των αρχών του Χονγκ Κονγκ βρίσκεται 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο, η οποία μετέφερε 2,6 κιλά κοκαΐνης, αξίας άνω των 300.000 δολαρίων.

 Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, πρόκειται για κόρη αστυνομικού από το Μυτιλήνη και συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.
"Όλοι μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι, κόρη ενός από τους πιο συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου, ο οποίος είναι συγκλονισμένος από την είδηση βόμβα που πληροφορήθηκε και προσπαθεί μέσα από τα κομμάτια του να βρει τρόπο για να γλιτώσει το παιδί του από τα πλοκάμια της μαφίας", σημειώνει το τοπικό Μέσο.
Η οικογένεια της νεαρής Ελληνίδας είναι συγκλονισμένη από τη σύλληψή της. Και μάλιστα με τόσο μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Ο πατέρας της πιστεύει ότι μαφιόζοι που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, ενέπλεξαν την κόρη του.
Εκτιμά ότι ίσως να εκμεταλλεύθηκαν το όνειρο της 19χρονης κόρης του να γίνει μοντέλο. Η οικογένειά της πιστεύει πως ίσως η νεαρή γυναίκα να μην ήξερε ότι ο καφέ φάκελος περιείχε κοκαΐνη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταφορά της κοκαΐνης γινόταν για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος.
Σε έλεγχο ρουτίνας από την αστυνομία, στο σακίδιο της 19χρονης βρέθηκε μια κρυφή θήκη, όπου είχε κρύψει το έναν καφέ φάκελο με τα ναρκωτικά. Ασιατικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το 19χρονο μοντέλο είναι η τέταρτη γυναίκα-βαποράκι που συλλαμβάνεται μέσα σε μια εβδομάδα. Ο τελικός προορισμός της κοκαΐνης δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανά τα ναρκωτικά να ήταν για τοπική κατανάλωση.
Η 19χρονη κινδυνεύει με ισόβια.
Σύμφωνα με ασιατικά ΜΜΕ, το δικαστήριο αρνήθηκε να ορίσει εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη. Η εκδίκαση της υπόθεσής της αναβλήθηκε έως τις 14 Φεβρουαρίου του 2018, σύμφωνα με την thestandard.com.hk.
Η στιγμή της σύλληψής της έχει καταγραφεί σε video.
Οι αστυνομικοί της φόρεσαν μαύρη κουκούλα στο κεφάλι και την πήραν με χειροπέδες στα χέρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass