Λεβέντης κατά κυβέρνησης αλλά και αντιπολίτευσης

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2017 8:40

Στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης-Θεσμών αναφέρεται σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης υποστηρίζοντας πως «η Κυβέρνηση καθυστέρησε ένα χρόνο και τελικά υπέγραψε τα πάντα».

Ο Βασίλης Λεβέντης στρέφει τα πυρά και κατά της αντιπολίτευσης σημειώνοντας πως εκείνη από την πλευρά της έλεγε «κάντε γρήγορα» και τώρα ισχυρίζεται ότι πρόκειται για συμφωνία ντροπής και παράδοσης της χώρας στους δανειστές.

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων:

«Η Κυβέρνηση καθυστέρησε ένα χρόνο και τελικά υπέγραψε τα πάντα. Η αντιπολίτευση έλεγε «κάντε γρήγορα» και τώρα ισχυρίζεται ότι πρόκειται για συμφωνία ντροπής και παράδοσης της χώρας στους δανειστές.

Φοβούμαστε ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα αντιμετωπίζει το πολύ σοβαρό ζήτημα παραμονής της χώρας στο ευρώ, χωρίς ευθύνη και σοβαρότητα, με μικρό-υπολογισμούς και τυχοδιωκτισμούς.

Εμείς ως Ένωση Κεντρώων είχαμε ζητήσει διάλογο και συνεννόηση, ακόμη και σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά τέτοιου είδους συνεννοήσεις είναι άγνωστες στα δημοκρατικά ήθη της χώρας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass