ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΗΡΕ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ-ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

Εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως…

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2017 7:40

ΑΘΗΝΑ

Νέα 24ωρη προθεσμία για σήμερα το μεσημέρι πήρε ο 39χρoνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.

Το Σάββατο, είχε πάρει προθεσμία για χθες το μεσημέρι και όπως είπε ο δικηγόρος του «προέκυψαν ορισμένα στοιχεία τα οποία χρειάζονται διευκρίνιση».

Ο δικηγόρος υπεράσπισης σημείωσε «πρόβλημα επικοινωνίας» με τον πελάτη του.

Έξω από το γραφείο του ανακριτή, στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, βρέθηκαν και τα δύο αδέρφια του θύματος, ο Κώστας και ο Σάββας Κουμπούρας.

Ο πρώτος, κατά την αποχώρηση του κατηγορουμένου, φώναζε «Αν είσαι άντρας να πεις την αλήθεια», ενώ από την πλευρά του ο κατηγορούμενος, παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δεν είπε λέξη και αυτή τη φορά.

Πέρα από το DNA που ταυτοποιήθηκε και όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει εις βάρος του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στην παραληρηματική απολογία του το Σάββατο, ο 39χρονος εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα...» είπε.

Σε κάποια άλλη στιγμή φέρεται να είπε: «Αν το έχω κάνει εγώ μου αξίζει η θανατική ποινή. Δεν επιτρέπεται να αφαιρείς μια ζωή, που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις...».

Όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου, Λεωνίδας Κουμπούρας (κατά σύμπτωση έχει το ίδιο επώνυμο με το θύμα), ο οποίος το Σάββατο μιλώντας στους δημοσιογράφους δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του.

ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Για άγρια δολοφονία και φονικά χτυπήματα που δείχνουν μίσος και πάθος, μίλησε ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας που εξέτασε τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του υπόπτου είχαν εντοπιστεί το πρωί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες και είχε ανεβάσει και βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Ο αδερφός της 45χρονης Θώμης, Κώστας μίλησε στο protothema.gr για τον 39χρονο.

«Η αδερφή μου αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρούσε αδερφό της και εμείς πολύ καλό μας φίλο. Η Θώμη συμμετείχε στον φορέα Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα και εκεί γνωρίστηκε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τον αγαπήσαμε και εμείς. Μάλιστα η Θώμη είχε ανοίξει γραφείο εδώ στη Λαμία σε συνεργασία με το φορέα Ελλήνων Συνέλευσις γιατί ήταν δραστήρια γυναίκα και πίστευε ότι θα βοηθούσε κόσμο».

ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Mignatiou αναφέρει πως η έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτές οι ακραίες συμπεριφορές προκύπτουν από την ιδεολογία, τη δράση και το σκοπό της Ελλήνων Συνέλευσις, όπως αποκαλείται μια σειρά από αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, που σκοπό έχουν τη δημιουργία κόμματος υπό τον πατρινό Αρτέμιο Σώρρα.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου, είναι από τα πρωτοπαλήκαρα του Αρτέμη Σώρρα.

Η δράση του ήταν ιδιαίτερα εκτεταμένη. Είναι ελάχιστες οι πόλεις και τα χωριά, τα οποία δεν επισκέφθηκε τα τελευταία χρόνια, μόνος ή μαζί με τους προαναφερόμενους, για να μαζέψει και άλλα θύματα. Επίσης, ο φερόμενος ως δράστης, καταγγέλλεται ότι είχε προβεί σε απειλές και ότι έκανε αρκετή "βρώμική δουλειά" για την οργάνωση.

Πηγή: Lamiareport.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass