ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ Alpha

Οργισμένος Κοντομηνάς «διορθώνει» δημοσιογράφους …

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2016 7:05

 

ΑΘΗΝΑ

Πρωτοφανές σκηνικό on air στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day. Οι σχολιαστές της εκπομπής Δήμος Βερύκιος και Δ. Παπανώτας είχαν αρνητικά σχολιάσει την επένδυση στο Ελληνικό, αλλά και την «υιοθεσία» των παιδιών στους Φούρνους Ικαρίας από το Ιατρικό Κέντρο του Δ. Αποστολόπουλου.

Η εκπομπή κόπηκε, πήγε σε διαφημίσεις και όταν το Happy Day ξαναβγήκε στον αέρα ζήτησε να παρέμβει στον αέρα ο πρόεδρος του Alpha, Δημητρης Κοντομηνάς.

«Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου» ήταν η πρώτη φράση του προέδρου του ομίλου Demco.

«Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε» προσπάθησε να παρέμβει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μη μιλάς, άσε να τελειώσω» τη διέκοψε με ένταση ο πρόεδρος του Alpha, συνεχίζοντας να απαριθμεί την τραγική κατάσταση στο χώρο της υγείας και να λέει ότι δεν έπρεπε να μιλήσουν άσχημα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει τα κενά του κράτους.

«Είναι ντροπή να ξεκινάει ένα μεγάλο έργο (σ.σ. Ελληνικό) και να καθόμαστε και λέμε βλακείες. Αυτή η περιοχή που είναι γεμάτη πρόσφυγες, απατεώνες, πορνεία και ότι θέλεις και ξεσηκωνόμαστε εναντίον του έργου. Αντί να ντρεπόμαστε με αυτά που δεν έχουν γίνει ντρεπόμαστε με αυτά που πάνε να γίνουν. Αυτοί βάζουν λεφτά από την τσέπη τους αντί να κλέψουν το κράτος με τα πετρέλαια, με τα τσιγάρα με τις κοκαΐνες. Είναι ντροπή να τα λέτε αυτά. Να ζητήσετε συγγνώμη. Δεν είναι άποψη αυτή», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Και από τον Δημήτρη (Παπανώτα) και εσύ», είπε στον Δήμο Βερύκιο.

«Κύριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου κι εμένα να δικαιολογήσω τον συνεργάτη μου» είπε η Σταματίνα...

«Άσε με να μιλήσω. Δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Αυτή την ντροπή την έφαγα στη μούρη μου. Πήγε στου διαόλου τη μάνα να πάρει ένα νησί άδειο και θα έρθουν να το πάρουν οι Τούρκοι. Βρίζουμε αυτούς που πληρώνουν από την τσέπη τους. Όλοι αυτοί που έφτιαξαν την Ελλάδα τους έχουμε καταργήσει. Ούτε δρόμους δεν αφήσαμε και βάζουμε αυτούς τους ηλίθιους, τους πολιτικούς και τους κλέφτες και τους κάνουμε ανθρώπους».

«Με κάνατε και ντράπηκα. Σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και λέτε βλακείες. Κάθε μέρα μικραίνουν οι Έλληνες και θα μεγαλώσουν οι μετανάστες και οι μουσουλμάνοι που θα έρθουν και θα μείνουν και θα χάσουμε και τη θρησκεία μας. Ο άλλος λέει να μην λένε οι γονείς τα παιδιά "πριγκιπόπουλα"» κατέληξε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

«Ντροπή σας, γεια σας! Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα» ήταν τα τελευταία λόγια του κ. Κοντομηνά πριν κλείσει τη γραμμή.

Αφορμή για την όλη ένταση δόθηκε όταν ο Δήμος Βερύκιος παρουσίασε μια ιδιωτική πρωτοβουλία για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παιδιών στους Φούρνους Ικαρίας. Ωστόσο ο Δημήτρης Παπανώτας έκφρασε διαφορετική άποψη, σχολιάζοντας: «Αυτό μας κάνει περήφανους τώρα ως χώρα; Όπου η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη ενός επιχειρηματία;… Με τόσα λεφτά που φαγώθηκαν θα έπρεπε να είναι όλα τέλεια σαν χώρα!».

Στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε στο θέμα της παραχώρησης του Ελληνικού στη Lamda Development, όπου ο Δ. Παπανώτας ανέφερε ότι το τίμημα που θα κληθεί να δώσει η εταιρεία του ομίλου Λάτση (915 εκατ. ευρώ), είναι πολύ μικρότερο από την υπολογισμένη αξία της έκτασης (5 δισ.). Το σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του Βερύκιου, που απάντησε «άσε μας ρε Δημητράκη» και μίλησε για «μιζέρια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass