ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η κυβέρνηση «έβγαλε στη φόρα» τη συνομιλία Τόμσεν-Βελκουλέσκου

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2016 0:03

 

ΑΘΗΝΑ

Αίσθηση προκάλεσε η «ομολογία» στη Βουλή του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου ότι η κυβέρνηση «έβγαλε στη φόρα» το διάλογο μεταξύ των στελεχών του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν και Βέλια Βελκουλέσκου, ο οποίος δημοσιεύτηκε στα WiKi Leaks.

«Στη σελίδα 116 έχουμε ήδη δεσμευθεί για αυτά που ζητάνε. Την ίδια στιγμή τα 3 σε ένα ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ – ΝΔ έχουνε μια λύσσα απίστευτη. Τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν - Βελκουλέσκου... Το παλεύει με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ. Πώς θα το έκαιγε διαφορετικά» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος κατά την τοποθέτησή του στις Επιτροπές Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Παπαχριστόπουλου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την επίσημη και ρητή θέση της κυβέρνησης ότι ουδεμία σχέση είχε η ίδια ή οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών με την επίμαχη διαρροή.

Μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του, ο κ. Παπαχριστόπουλος υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν και πως όταν είπε ότι η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα τον διάλογο, εννοούσε πως καλώς έκανε η κυβέρνηση και σήκωσε το θέμα γιατί το έκαψε. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε ακόμη ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν όπως παρερμηνεύτηκε και η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, για το νόμισμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass