ΝΕΕΣ ΒΟΛΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ:

Πίστευε ότι θα κερδίσει το «ναι» και θα κρυφτεί πίσω του

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2016 5:14

ΑΘΗΝΑ

Άστραψε και βρόντηξε εκ νέου η Ζωή Κωνσταντοπούλου εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης, με αφορμή τα γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού. Μιλώντας στο ρ/σ του ΣΚΑΙ, τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας "πήγε στο δημοψήφισμα γιατί πίστευε ότι θα το χάσει και την επόμενη μέρα θα κρυβόταν πίσω από το "Ναι".

Πρόσθεσε εμφατικά ότι "η πορεία δείχνει ότι είχε από πριν συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους".

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής έστρεψε τα βέλη της και εναντίον του προέδρου της Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι πρέπει να κατατεθεί πρόταση μομφής εις βάρος του από την επόμενη Βουλή "για παραβίαση του Συντάγματος".

Όπως είπε, η συμπεριφορά του Προκόπη Παυλόπουλου, μετά το δημοψήφισμα τον Ιούλιο, αλλά και όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Στουρνάρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καταδεικνύουν ότι υπάρχει παραβίαση του συντάγματος εκ μέρους του ΠτΔ.

Αναφερόμενη στη στάση του πρωθυπουργού το καλοκαίρι, τόνισε ότι "η επιλογή της πλήρους παράδοσης στους δανειστές σημαίνει την πλήρη καταστροφή για την κοινωνία. Δεν ήταν κάτι απρόβλεπτο αλλά κάτι προβλέψιμο με την εμπειρία 5 ετών μνημονίων".

Γνωστοποίησε δε ότι το βράδυ της 9ης Ιουλίου, όταν την κάλεσε στο Μαξίμου, παρουσία του τότε υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, "ήταν σε πανικό", επισημαίνοντας ότι "κάποια στιγμή πρέπει να ενημερώσει τον λαό πότε την πούλησε αυτή την ιστορία".

Πρόσθεσε ότι το βράδυ της 10ης Ιουλίου "εισέβαλαν στο γραφείο μου οι κ.κ. Βούτσης, Φίλης, Μαντάς, Τζανακόπουλος και Μπαλάφας", λέγοντας ότι ο Νίκος Φίλης την απείλησε ότι "θα την τελειώσει".

"Ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί ο κ. Φίλης", υπογράμμισε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass