Μίλα Τώρα - Stop Bullying

ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2022 10:24

Το ΕΠΑΛ Τυρνάβου συμμετέχει στη δράση του «Χαμόγελου του Παιδιού», στις 6 Μαρτίου, για την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας στα φαινόμενα bullying, που μπορεί να εμφανιστούν στα σχολεία.
Ολοι οι μαθητές του ΕΠΑΛ Τυρνάβου, πριν από λίγες μέρες και μετά από παρότρυνση της Διεύθυνσης του σχολείου και σε υλοποίηση της πρότασης της εκπαιδευτικού Δήμητρας Γεράση, ήρθαν ντυμένοι ομοιόμορφα, επιλέγοντας το μαύρο χρώμα. Στόχος ήταν οι μαθητές της Α’ και Β’ τάξης να σχηματίσουν με τα σώματά τους τη φράση: ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ, ενώ οι μαθητές της Γ’ Λυκείου κρατώντας μωβ και μαύρες κορδέλες σχημάτισαν τη λέξη: bullying και πάνω από αυτή σχημάτισαν ένα Χ.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σχολείου: «Ευχαριστούμε θερμά τον Ευάγγελο Κρεμαστά για την πολύτιμη υποστήριξη στη λήψη αεροφωτογραφιών και βίντεο με τη χρήση drone.
Ως δάσκαλοι είμαστε περήφανοι για τους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους. Μαζί με τους μαθητές μας καταβάλλουμε συλλογικά κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να έχουμε ένα σχολείο που καλλιεργούμε τις ανθρώπινες σχέσεις κι επαφές. Σε αυτές, οι εκπαιδευτικοί είναι μαζί και δίπλα με τους μαθητές, ακούνε και μοιράζονται, ενώ οι μαθητές εμπιστεύονται και μιλάνε. Το μήνυμα που θέλουμε να εκπέμψουμε ως σχολείο, είναι πως μόνο με τη συζήτηση και τη συνεργασία μπορούμε να λύνουμε όλα μας τα προβλήματα. Για τον λόγο αυτόν Μιλάμε και Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες και τους φόβους μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass