«Δουλεύουμε σκληρά για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου»

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2020 15:19

Μέσα σε κλίμα χαράς και διασκέδασης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας.

Η αν. προϊσταμένη της Διεύθυνσης κ. Σοφία Παπαδοπούλου, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διεύθυνσης ΠΕ Λάρισας, ανέφερε μεταξύ άλλων «Μαγικές λύσεις στα προβλήματα της εκπαίδευσης δεν υπάρχουν. Γι’ αυτό με τους προϊσταμένους των τμημάτων και τους συνεργάτες μου διοικητικούς κι αποσπασμένους στη Δ/νση ΠΕ Λάρισας, όλοι μαζί με αισιοδοξία, με ομοψυχία και κυρίως με αμοιβαίο σεβασμό, εμπιστοσύνη και στήριξη δουλεύουμε σκληρά για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχει πάντα θετικό πρόσημο η εργασιακή πραγματικότητα των εκπαιδευτικών και των μαθητών μας. Το χρωστάμε στα παιδιά μας, στις οικογένειές μας στην κοινωνία που τόσο πληγώθηκε τα τελευταία χρόνια. Καλή χρονιά, με εθνική ηρεμία, με καλύτερη εκπαίδευση, μια χρονιά αντάξια των προσδοκιών μας».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός όλων των υπαλλήλων της Διεύθυνσης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καλομπάτσιος, ο αντιδήμαρχος κ. Σ. Βούλγαρης, ο πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής κ. Θ. Δαούλας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κών Κων/νος Κούμας κ. Δ. Παπαστόλου, η δημοτική σύμβουλος και συντονίστρια Αειφορίας κ. Ε. Ξυνοπούλου, ο περιφερειακός δ/ντής Εκπ/σης Θεσσαλίας Δρ. Γ. Δονδοτσάκης, η συντονίστρια Προσχολικής Αγωγής κ. Παπαδημητρίου, η προϊσταμένη Εκπ/κών Θεμάτων Β/θμιας Εκπ/σης κ. Χρ. Ηλιάδη, ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ κ. Ν. Φασφαλής, οι αιρετοί ΑΠΥΣΠΕ κ. Χασιώτης και κ. Τσιούλκας, οι αιρετοί ΠΥΣΠΕ κ. Δραγανιδάκης, κ. Σίμος και το αναπληρωματικό μέλος κ. Νάστος, μέλη των Συμβουλίων, διευθυντές Δημοτικών Σχολείων, προϊσταμένες Νηπιαγωγείων κι οι γυμναστές του προγράμματος της κολύμβησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass